NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Sprutad..!

Publicerad 2009-10-21 19:14:34 i Hemma hos oss...,

Så har jag fått flunsasprutan då, berättade för gubben att Emma skulle bli kallad till bvc för sin spruta och att han då skulle få sin samtidigt. Han blev lite blek om nosen (spruträdd, stora karln) men jag försäkrade honom om att det inte alls gjorde ont. Då tittade han bara surt på mig och sa: -Jamen du föder ju barn utan bedövning...  *asg*

Berättade för Emma hur det skulle bli och hon reagerade med ett gapskratt och sa: -Pappa kommer att svimma! *LOL*

Mardrömmar..!

Publicerad 2009-10-20 17:26:10 i Hemma hos oss...,

Tog mig friheten att sova middag med lillemannen idag, denna graviditet gör mig såååå trööött för tillfället. Men vad jag drömmde konstigt! Först var det nån slags mobilmast som exploderade och hamnade uppåner, sen var jag hos mina föräldrar och grät o grät... Var nästan mer trött när jag vaknade jue!

Imorron är det dags att åka till Stina (min barnmorska) och få spruta mot svininfluensan... Få se hur det blir, aj aj aj har jag hört... Och så är det ju dags för en magbild, det får bli imorron när jag är piffad.

Hehe, nu kommer Axel och pekar på micron, skulle tro att han vill ha gröt... Bara att resa på sig alltså!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela