NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Så skingrades molnen!

Publicerad 2010-06-30 20:00:51 i Mina Barn...,

Vi kom iväg på en kort promenad, med betoning på kort, Emma hävdade att hon inte orkade och hon vågade inte vara själv sa hon... Så vi gick en kort sväng så vi fick lufta oss lite bara..
På promenad...
Axel gillade oxå promenaden... Han tjatade lääääänge innan vi kom iväg.
Sommarfötter...
Alice begrundade omvärlden länge, somnade först när vi kom hem. Allvarlig tjej vi fått, drar inte på smilbanden för vad som hellst.
allvarlig tös...

Min man!

Publicerad 2010-06-30 16:48:34 i Hemma hos oss...,

Så här fin blev han tillslut!
Han har hittills fått gå runt o jobba i en svettig svart piketröjja av syntet som inte går att tvätta varmt! tillslut tröttnade han på att inte hinna tvätta ibland (har bara en) och varför ska han ha annorlunda bara för att han är karl? Man kan ju få både det en a och det andra på sig i det yrket...

Glad över fickorna blev han ju oxå, han har ju telefon och nycklar med sig han med...

He he, undrar vad han tycker om att posera på min blogg.. han undrade ju lite förstås när jag skulle ta kort! Blev inge bra kort inne i mörkret!
Nu tittar solen fram, så jag ska ta o rulla ut barnen på en promenad.
Emma är bättre nu, så kanske kan hon simma imorron om vädret är ok. Tänker inte skicka iväg henne att frysa.!

Trynet..!

Publicerad 2010-06-30 16:25:48 i Hemma hos oss...,

Varmt är det åt grisarna nu, de är tacksamma för regnet som kom och skyndar sig att böka upp en dypöl!! Kolla in Calles betar! Honom vill man inte bråka med!!!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela