NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Plommonlila 2+3 (me lööööv)

Publicerad 2010-11-27 19:45:23 i Hemma hos oss...,

Jepp, såhär blev det, inte längre "vardagsrummet" utan "soffrummet"... *LOL* Ja, den tar plats, större än den förra, men en riktig myssoffa! Jag älskar soffan redan och till min förvåning så är faktiskt Peter nöjd med den oxå! att det blev lite trångt åt pianot är ju inte så mycket att göra åt, ska fundera på en annan lösning åt tv:n så vi kan flytta iväg pianot men det har ingen hög prioritet just nu. Nu är det bil och jul på schemat.

Måste visst skaffa ett linsskydd ser jag, fläckarna finns inte i verkligheten....Crosstrainern blev inklämd mellan soffan och pianot, kanske Peter kan träna medans han spelar?
Pynt och fix på pianot är kvar att göra....

   

Så fick vi med tillhörande soffbord oxå, tror vi ska ha det faktiskt! Alice tycker det är perfekt höjd och så inga klaffar att klämma fingrar i. Klaffbordet behöver målas om och tas av 5cm för att passa in, få se om jag gör det till sommaren...Kolla! Enhandsfattning!
Ja nu är det ju bara plommonlila hissgardiner som fattas och det lär ju dröja, nu satte ju bilen lite käppar i plånboken.... Suuuuck.... Hmmm, vägrar att sura över det nu, är ju lycklig över min nya mysiga soffa och www.handla24.se , vi klarar oss ett tag... Handla24 har ju inte blöjjorna mina barn använder....

Kommentarer

Postat av: Kristina

Publicerad 2010-11-28 07:24:52

Det blev ju jättestiligt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela