NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

En dag på landet..eller? Röfors är ju en by iallafall...

Publicerad 2010-10-26 19:34:35 i Utflykt...,

Chevan skulle få framvagnen justerad så vi lämnadeden på verkstaden i Laxå och tillbringade dagen i Röfors hos mina föräldrar. Peter skulle hjälpa Pappa att fälla några(närmre 20) träd och jag promenerade lite, fotade lite och umgicks med Mamma lite så gott det gick. Känns absolut säkrast att vara på promenad med bägge de små fastspända i vagnen, *LOL*... Axel kan man ju inte släppa med blicken alls nu förtiden, det gjorde jag inte heller, ändå fick han tillfälle att måla skärmen på lapptoppen med spritpenna.... Vadå? Man måste ju gå på toa!!Kul att se Pappa så här pigg och glad och på benen 7 veckor efter sista cellgiftsbehandlingen. Nu tror/hoppas de att han är cancerfri iallafall 2-3 år innan det blir dags att göra något igen. Kan gå längre men det vet man inte än eftersom behandlingen är till viss del på forskningsnivå.Peter fällde och Pappa pekade. Pappas fingrar är ju helt kaputt eftersom han tappat eller är påväg att tappa alla naglar, dessutom är de infekterade. Likadant på tårna. Men han är på bättringsvägen och frågar hela tiden när man tror håret kommer tillbaka!! :)

Oj vad de ställde till!!

 

Självklart vill Axel hjälpa till!!Dagens promenad fick vi ta där jag lekte som barn, tror jag visat den förut men det blir en bild till: Himmla majja, tänk att jag varit på toppen som barn!! Det hade jag aldrig fått om jag varit min mamma!! *LOL*Sen kollade vi in pulkabacken, där hade jag aaaldrig fått åka om jag varit min mamma, storskog runtom när jag var liten. (tur att mammor inte vet allt, fast jag vet mer så mina barn måste ha hjälm när de åker pulka) Som en puckelpist av sten...Sen promenerade vi "ams" tillbaka till stället där Peter och Pappa högg i skogen, där hade de fällt ett träd över stigen vi skulle upp för så det var bara att fortsätta lite till, gå runt med två barn i vagnen var inget alternativ då det är sumpmark brevid stigen.

Tuff tuff i terrängen..(nu får vi se om explorern gör själ för namnet)

Publicerad 2010-10-21 15:08:25 i Hemma hos oss...,Har börjar promenera lite mera (hihi, rim rim), måste säga att jag är nöjd med framkomligheten, den rullar så fint i skog och mark!

 

Här har vi gått, kanske blir det mindre skog framöver nu när det är älgjakt!Härligt väder har vi idag, precis som på bilden, men idag hinns det inte med nån promenad... Huset är fullt av sjuka griniga ungar och jag ska på semester ikväll, eller jag menar föräldramöte på Emmas lekis. Känns som semester efter en lång tids nattvak och ständigt bebis på armen.... Nu ska Peter få känna på hur det är att vara själv med alla tre och jag ska få dricka kaffe utan bebis på armen! *LOL*
Här skymtar huset som vår "granne" bor i, det går vi förbi på vår vanliga skogsrunda, svärisarna bor en bit bort och vi bor tvärsöver skogen till vänster, vägen går dock rakt en bra bit, annars hade det varit nära!Och Emma är hemma från lekis igen, hade 38 grader igår, tycker dock att hon är bättre idag, vi får se... Axel är super rosslig och hostig men har ingen feber, Alice är nästan frisk...Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela