NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Fixat till vagnen lite..! (ny syskon-sittsdel)

Publicerad 2010-09-30 19:53:47 i Phil&Ted,

Lilla Räkan satt ju lite illa i Explorerns syskonsitts, som av någon konstig anledning inte hade något viloläge... Konstig "förbättring" på en ny modell va? Det jag gjorde var att beställa ett sittdelstyg till sportmodellen, det passade hjälpligt, fanns i rätt färg och har viloläge! Det stämde inte riktigt, så det ska borras ett hål i ramen och nitas fast en tryckknapp så är det klart sen! Men vi använder den som den är tills vi får tag i en knapp för det funkar ändå! Som sagt, väääldig skillnad för bägge, i och med att syskonsitsen kommer längre bak så kan man ju ge Axel viloläge oxå, det var lite dåligt med plats för det med orginalsitsen, speciellt nu i vinter med åkpåse och overall, se själva! Före:Ser ju inte så farligt ut, men med fårskinn och åkpåse så somnade hon igår med huvudet hängandes ner mot magen...

Efter:

l

Men pigg o gla så ligger man ju inte ned förståss...

Sen har jag pimpat med buggysnugglen och det blev en tur till svärisarna där gubben var och hjälptetill att ta upp potatis, detta kallar jag viloläge... Tycker också att det blev mer omboat och mer plats för "bäddmning". Tösen lär inte frysa i år, i sport-sitsen har hon: explorer-dynan i botten, ett fårskinn och på det buggysnugglen, gott om plats ändå.Gick med vagnen med bara Alice till Svärisarna, tycker den har mindre tendenser att bli baktung med ett barn där bak bara än sporten, tror den har lägre tyngdpunkt.
Suffletten lyser ännu med sin frånvaro, men jag mejlade www.pingpong-online.de tidigare idag och fick till svar att de beställt från www.Phil&Teds.com och att de skulle skicka den inom 2-3 dagar, trots missen så tycker jag att jag fått bra svar och helt suverän service.

  

Kolla skillnade i klädsel på Axel o Alice!!! Hoppsan liksom, Alice blev så kall häromdagen när vi var ute så jag pälsade på rejält, Axel hade oxå på sig mycket, när jag kom så var han helt svett, tog en svalkande sväng med vagnen...Min knubbegumma är numera rätt säker på rumpan! Här sitter hon och räknar in gubbsen när de kommer in efter potatisplockning när det vankas fika!

Efter allt knöl har jag konstaterat att jag inte behöver förlängningshandtagen som Peter gjorde till Sporten, Explorerns handtag är längre på nåt sätt? Så om nån är intresserad är de till salu. 250:- vill han ha för dem.
Bild på dem:


Passar Phil&Ted sport och lämnar ingen åverkan på orginalskicket, kanske nåt för er med ståbräda?


Nu ser vi ut igen!!

Publicerad 2010-09-30 10:33:15 i Hemma hos oss...,Ääääntligen är fönstret på plats, men det är aldrig enkelt med gamla hus, snett och vindt, mycket passning och klur behövs innan det blir klart... Original var hela fönstret skevt eftersom de tryckt in karmen i ett hål som buktade inåt på ena kanten osv... Så stackars svärfaren hade inget att ta mått på utan de har fått såga upp hålet och räta karmen och göra nya fönster.
Fint blev det, putsningen får vänta några dagar så att färgen hinner härda ordentligt.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela