NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Bloggar av mig lite....

Publicerad 2011-04-30 18:37:52 i Hemma hos oss...,

Är lite låg nu efter att ha betalat räkningarna, suck... Blir ju lätt så när det ska var så tajt jämt.... Känns lite som att snubblapå målsnöret. Men det blir det snart ändring på, och som tur är så har vi ju lite alternativa inkomstkällor som kommer väl till pass nu i "skarven". 
FK har "slarvat bort" sista veckan av Peters FP, så denna månad blir snål, orkar inte bråka om detta, vi hinner ju ändå inte få de pengarna innan nästa lönen trillar in så det kan kvitta då... Bättre att han spar de 10 dagarna till ett annat tillfälle, kan ju behövas senare.

  
Lite bil nytt? Är väl alltid kul att höra om våra bilar? *ironisk* I skrivande stund så är Peter ute och svetsar på volvon... Han berättade att han och en arbetskamrat hade skrattat åt en bil på parkeringen som hade avgasröret upphängt i en ståltråd... När han kom hem hängde hans löst... Dock vile han fixa et lite mer permanent så han svetsar om fästet helt enkelt... Nä, det måste vara lite bilfix, hur ska man annars veta att man har en?
Själv vr jag precis ute till "pärlan" och tejpade förardörrens fönster. Jepp ni läste rätt, det såg ut att börja regna och när vi sammlade in snökäppar efter vägen så upptäckte vi att det åkt ner några millieter. Att el-hissarna var trasiga visste vi ju, det drogs av på priset, men vi trodde ju att vi hade tid på oss att fixa det eftersom ac:n funkar bra. (gör den ju inte om fönstret är öppet) När Peter har tid ska han kolla om det går att fåupp på nåt sätt och om han kan byta hissmotorn själv, han är ju elektronikkunnig, så om det inte krävs en massa specialverktyg borde det gå. Ha kan ju oxå mätapå den sa han, då verkstadskillen bara "gissade" på motorerna, ed lte tur är det nån sladd som trillat loss (tur???), på sätt och vis osannolikt att båda motorerna ger sig samtidigt.
Nog om bilar! Blir ju bara mer deppad!
(På bilderna: Våra bilar, nyast-äldst från vänster= pärlan, chevan, rostryslern somvi sålde och där skymtr volvon i bakgrunden, den enda som överlevt alla!)

Nyss såg det ut såhär hos oss:Nu är det sommar och grisarna bökar och behöver solkräm i massor:Och Cajsa som enligt almanackan skulle brunstat på skärtorstagen gjorde inte det, vilket gör att vi starkt misstänker att hon är dräktig! Och visst är hon lite rund om magen? På måndag blir det en tur till USÖ för mig, det är dags att kika lite i magen, NUPP-ultraljud. Nu får vi se om det är något där, ska bli kul att se, lite mer "på riktigt" liksom. Eftersom Peter fortfarande är "ny"(tredje dagen) på jobbet så sa jag att han inte behövde följa med o han inte absolut ville, detta ärju ingen nyhet för honom direkt och jag köper med bilder såklart. Hittills har ju allt gått bra och skulle något vara på tok så tar vi det då. Har frågat min mamma om hon vill komma med och det ville hon, så jag blir inte själv. Få se hur det blir. ;)

En blå....(pärla??)

Publicerad 2011-04-20 20:51:45 i Hemma hos oss...,

Klart den fick följa med hem... Men som ni som följer bloggen kanske förstår så kommer jag inte uttala mig om huruvida den är bra eller inte... Man åker skönt och vi får plats även i framtiden, så är det en fungerande klimatanläggning och en lite yngre bil... Resten får framtiden utvisa....


   "Bättre lycka nästa gång.." säger man ju, detta måste ju absolut räknas som "nästa" gång...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela