NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Pajjade händer...(som om man behöver handikapp med fyra barn..)

Publicerad 2011-12-21 21:23:16 i Mina Barn...,

Nähepp, tur som vi hade så är de änglar på verkstaden vi anlitar! Lämnade dit bilen igår, de hade inte tid sa de, massor att göra... Men vi hade inget alternativ då det känns för långt att bogsera nån annanstans så vi lämnade den där iallafall, så sa vi att det fick bli när de hade tid då.. Så trodde vi att vi skulle få tillbax den nån gång efter helgerna, men de ringde några timmar senare och sa att nu är den klar! Och överkommligt pris blev det, visst man kan ju ha roligare för 1200:-, men det är billigare än ny bil!

       

Rickard har testat våran lodger shelter i dagarna och den är super! Provade redan på bb, men då gillade jag den inte, fick den inte att sitta bra på mig och Rickard låg som en räka i... Men nu är han stadigare och som hans syskon så vill han sova nära, då får man gilla läget! Och nu när mina händer är kaputt tackar jag för all avlastning...
Idag var det 1månads kontroll, allt var bra! Killen har ökat ett kilo och växt fyra centimeter!

Jag började dagen med ett läkarbesök, för händerna då förståss. Tyckte att de blivit aningens bättre sen jag ringde och bokade tid förra veckan, det sa jag till dr och då bestämdes det att jag ska testa ipren över helgerna. Har det sen inte gått över så får jag remiss till ortopeden för eventuell operation. (hoppas på bättring!) Fastän under dagen tycker jag att den handen som var bättre förut blivit sämre..Emma tycker att det bästa med jullovet är att träffa Pappa! Har ju blivit märkbart för henne att möta honom i dörren varje dag. Han åker när hon kommer hem och hon sover när han kommer hem!Axel tycker om lillebror... Hehe, trots bilden tror jag kärleken är besvarad! Har funkat super med syskonen! Iallafall de små... Emma har någon period som vi måste ta itu med, får ta det i ett annat inlägg..Alice tänker bara på godis... Hmmm... Hur ska detta sluta??

   

image description

Här är det skumtomtar som testas, tur att syskonen är snabbare än Alice på att tömma påsen...

Alltså, mycket jobbigt för deras magar det här med jul... Axel klarar inte apelsiner, clementiner och pepparkakor. Jösses vad blöjjor det blir! Idag fick de smaka på after eight till fikat... Så i eftermiddags när vi kom hem fick jag fixa Alices bakre avfallskvarn 4 gånger på en timma! Och varje gång det bar av till badrummet tog jag med Axel och satte honom på toa! Och vaje gång gjorde han nr 2!!!(Han var hos sin farmor och bakade pepparkakor häromdagen...)  Puh..!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela