NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Visst ska ni Buzza!

Publicerad 2011-02-28 21:28:03 i Hemma hos oss...,

Snabba svar! Klart Johanna ska testa Smothiesar! Skickar så fort jag hinner, jag vet ju var ni bor! :):)
Nea, jag tar med åt dina småfolk imorgon!
Här kommer en länk till buzzador, onm ni väljer att bli buzzadorer så lämna gärna mig som referens, då får jag poäng!

Mitt Buzzador namn är Mammaveronica77 .

Nu Buzzar jag....

Publicerad 2011-02-28 19:52:40 i Hemma hos oss...,

...Frutti Smothie från Nestlé!!!!
Nån som vill ha? Vet att de flesta vänner med barn bor långt bort, men någon kan jag skicka, så först till kvarn, hojta så jag hör bara! Alltså, det är gratis, bara du meddelar vad barnen tycker!
Så här ser de ut:Barnen testar Smoothie, kan ju säga att de var lite tveksamma, men ingen av dem dissade den direkt. Även jag har smakat, god smak tycker jag, men eftersom den är lite "tjock" i konsistensen så tror jag att man måste vänja sig lite!

 

Vet inte vad det tagit åt vår morgonpigga lilla kille, han är så trött om kvällarna att vi inte hinner natta honom!
Här somnade han idag! (skrolla ner så ser ni när han somna på golvet mitt i bollibompa)Blir ingen bild på Alice idag, hon har inte tid, hon "sorterar" barnmatsburkar i skåpet och skulle aldrig falla henne in att somna hur som hellst. Möjligtvis i stoen vid matbordet.

Förälder -ett skitjobb (fniss)

Publicerad 2011-02-27 13:47:08 i Hemma hos oss...,

Jobbade igår och på lillalilla ica i Mullhyttan så var det bokrea! Såååå fina barnböcker hade de och jag ångrade mig sååå att jag inte köpte ett par till! Det blev iallafall "Djungelboken" och "Skönheten och odjuret". De är tjocka sidor som tål att tuggas på, alltså, de borde öveleva både Axel och Alice, men ändå är det en del text så att även Emma har glädje av sagostunden.Igår när jag kom hem så röjjde jag ur fönsterhyllan i badrummet, bort med allt onödigt och dit med bara et smink och hårgrejjs jag använder, kan inte ha det på låga hyllan längre då det blivit ett problem med Emma... Har sagt att hon gärna får prova om hon vill, men att hon måste fråga först, det gör hon INTE..! Vore väl inte hela världen om hon inte förstörde så mycket. Mitt puder hade hon skrapat ur en dag, en annan gång hade hon kletat in hela spegeln med min läppglans och nu senast hade hon tagit allt i flaskan med sånt där att ha i håret när man fönar... Suck... Och eftersom jag är allergisk mot det mesta man smetar i nyllet så är det antingen dyra grejjer eller bara "gammla beprövade" saker som man får anstränga sig för att få tag på... Så nu blir det hyllan i fönstret, den sitter uppe vid taket och handfatet är ivägen.... Tror det funkar, för Emma klättrar inte lika bra som Axel.

När jag stog där så kom Peter med Axel och den gamla tomma puderdosan som han fått, den hade han stoppat i bjöjjan, urk... Så den åkte i sophinken, bara det attnär han skulle byta på Axel så fanns inget bajs... Visst, då stoppade han väl den i Alice blöjja då.... Inget där heller.... Lite detektivarbete så var högen bortfixad, varför kan han ta av blöjjan och göra en hög på golvet men inte på toan???
Så satte vi oss och fikade, då komer ungen med djungelboken (den nya) oxå den otalt nersketen... Intet ont anande tog jag emot den och höll på att få upp fikat på kuppen...
Mer sanering, som tur var så tålde den diskmedel och diskborste, sen dränktes den i handsprit. Men urk, kommer nog alltid må illa när jag ser den boken.... Även Alice varnerkladdad så det blev totalsanering av bägge de små och bottenvåningen. Emma flydde upp till sitt rum...
Uääääk, riktigt skitjobb!!!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela