NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Shoppingrunda! (halvlyckat..)

Publicerad 2011-05-21 11:09:39 i Hemma hos oss...,

Jomen jag är rätt nöjd, fick med en del hem, dock varken klänning eller skor åt den stora, men så är det ju ingen panik där heller.

Alice och Axel fick sandaler iallafall, Kavat såklart! Axels är ekologiska, inte Alices. Denna gång hade vi inte sån tur att vi hittade något i andrasorteringen men det är ju iallafall outletpriser, dvs en hundring ner på de flesta skor.Så investerade jag i en ny hårklippare, jag klipper ju iallafall herrarna i familjen själv, så den är ju snabbt intjänad! Klippte till Peter med den i morse och den funkar super! Valde mellan Philips och Babyliss for men med Samuelsson på... Blev ju Philips till slut, pg av den fina boxen till... På förra blev ju kammarna mosade i necesären.Såklart blev det något til busungarna, hittade iallafall byxor åt dem efter att Peter varit och hämtat upp dem på hemvägen, givetvis hann vi äta på mc´donalds först... Inte gick det att övertala dem att testa chinan på övervåningen... "Det tar vi en annan gång" sa Emma.Sen tror jag att jag var för trött helt enkelt, gick bara runt och drällde... Försökte hitta gravidbyxor i någon kortare modell, men som vanligt fanns det bara small och extrasmall kvar på galgarna... Fattar inte att inte säljarna lär sig!!! Om det alltid är de små storlekarna som blir kvar så kanske man ska beställa mer av de större? Undrar lite oroligt om jag blir utan sommarbyxor nu, för de tar väl inte in fler förrens de små är slut och det lär väl inte hända, sen är det dags för höstkläder...

Trötter, jobbat, massor att göra...(ursäkterna är många)

Publicerad 2011-05-19 20:13:19 i Hemma hos oss...,

Mmm, det var några anledningar till bloggtorkan, men i takt med att järntabletterna i asken minskar så återkommer ork och inspiration! Har till och med börjat möblera om lite! He he....  Fast den nya möbleringen krävde något nytt till tv:n. Har ju länge velat ha ikeas tv-skåp markör, men när jag bestämmt mig så hade de slutat tillverka det..:(.
Men så smurfade jag runt på blocket och kikade på barnvagnar och sprang på detta:Bara att slänga iväg ett mejl och vipps så var det bestämt. *nöjd*

Och ja, ni läste rätt, jag kikar på barnvagnar igen, lite motvilligt (visslar)... Problemet är att det behövs en smidig bebisvagn, men det mååååste gå att ha en syskonsits på! Är ju tvungen att kunnaköra Alice och bebisen hemikring, åker vi tex till köpis behöver alla tre kunna åka. Lösningen blir en sidovagn till Phil & Ted:en och en Emmaljunga som kan ha en syskonsits på. Tydligen är Cerox (modellen vi har) den enda som inte kan ha det... Suck! Och jag som absolut inte vill byta bort vår fina i färgen Pro Bordeux! Meeeeen, när jag surfade runt oc kikade lite åt Johannas mamma så hittade jag några i samma färg, så nu på fredag lägger jag ut älskade ceroxen på annons och så får vi se, förhoppningen är att jag får den såld och kan köpa en i samma färg fast en annan modell!

Nu ska lilltösa i säng, de två andra ligger redan! Natti!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela