NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Cykel dealen är klar..! (I think...)

Publicerad 2012-04-29 15:32:01 i Hemma hos oss...,

Ja, efter den fiiiina cykeln på blocket så visste vi ju ungefär vad vi ville ha... Bara ut på the world wide web och leta! Så tillslut fyndade vi denna fina på e-bay för ca 500kr mindre än den begagnade på blocket. Denna är ju sprillans ny, så valet var inte svårt, dock blir slutsumman ungefär samma, för den behöver få stänkskärmar, korg och reflexer och så.Appropå skärmar, vi har kikat och hittat såna dära det ska vara breeeeda fina, men vad ska man ta för färg?? Vit var min första tanke, men det fanns inte. Valet står mellan chrom och svart... Hmm, jag tycker svart, Emma chrom... Chrom är billigare (marginellt), jag tänker att sadelstången är svart, men styret i chrome... Svååårt.

  

Senare såg vi en annan annons med samma cykel med skärmar, de hade samma fär som kedjeskyddet. Bara ett par hundra dyrare, den skulle vi köpt istället. Jaja, åf hade inte skärmar till den heller... (märkligt)

Ride with style har mycket smått och gott, Emma vill ju ha ringklocka och cykelhandskar, vad säger man? Tur att det är födelsedag snart!

   
 
Sen då? Jo den blommiga cykeln som jag kärat ner mig i på blocket är plötsligt till salu igen.. Vill köpa den, men nu har jag ju dessutom hittat en sida i utlandet som säljer den billigare (inte den färgen dock) så nu tycker jag den begagnade är för dyr. Tror att jag vill ha ny cykel nästa sommar, då säljer jag en barnvagn först och sen väljer jag en nirvecykel. Vill inte köpa den för att spara heller, för nästa sommar kanske jag gillar nån annan! hehe! Så måste det bli en cykelkärra oxå!

Ride With Style (cykeldrömmar!)

Publicerad 2012-04-25 17:48:46 i Hemma hos oss...,

Ja det började med att jag såg en alldeles underbar annons på en alldeles speciell cykel i morse...  Men den var ju så speciell så att cykelspekulanten själv behövde tillfrågas... Jag länkar till en likadan i Stockholm så får ni se vad vi ville ha... Naturligtvis var den såld när Emma kom hem... Denna tror jag inte blir såld i första taget.. Kan de ha satt dit en nolla för mycket i annonsen kanske? :

http://www.blocket.se/stockholm/Exclusivt_designad_nirve_cykel_39911994.htm?ca=8&w=3 

Tänk er denna med vit pakethållare och cykelkorg! Önskar jag hade åkt och köpt den, hade ju kunnat haft den själv om inte Emma gillat den..

Så efter lite efterforskning så hittade vi sidan som säljer dem, varning, titta inte in där om du inte behöver eller vill ha ny cykel! Överhängande risk för impulsköp!! Nedan kommer exempel på vad vi fastnade för. Tyvärr rymmer inte budgeten en ny cykel i den prisklassen. Men jag kan ju erkänna att det känns mindre kul att åka till biltema efter att ha sett dessa:Den lilatokiga Emmans förstahandsval! Ögongodis!Mer godis!Sååå fina! Såklart det fanns till Mammaveronica oxå (fast egentligen gillar jag beachcruisern bäst):
Och den vi missade:


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela