NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Friska o krya??

Publicerad 2012-12-31 12:34:04 i Hemma hos oss...,

Hmm, nja inte riktigt...
Men jag tror det har vänt!! (det tror jag varje morgon) Rickard verkar bättre, han slutade äta igår eftermiddag och tog inte ens vällingen, natten var inte skoj, rummel och rabalder var det så jag trodde det skulle bli jourvc besök idag. Men killen somnade om tillslut och Peter gick upp med de andra vid sex och jag och lillfisen sov kvar till åtta. Då var han hungrig, 3dl välling i ett naffs, sen sov han lite till och tog en stor portion gröt när han vaknade, efter det ville han ha Axels välling och nu går han och smaskar på en macka. Det måååste ju tyda på bättring!!??
 
Själv vet jag inte, jag är inte sämre... Ska logga in på FK sidan och sjukanmäla mig, skulle ju inte gått till jobbet i detta skick och makens tidbank kan ju vara kul att ha till annat.
 
Blir lungt och fint nyår här, barnen ville ha tacos, så det har Peter börjat med nu. Gott gott... Hade tänkt göra god sallad till oss vuxna att smaska på när barnen gått och lagt sig. Men jag missade den lilla detaljen räkor som skulle vara i... Inget har vi att ha istället, det blir ju lite väl magert tycker jag...  Får ta den gravade laxen och ha sallad brevid? Borde funka ju? Det får det göra.
 
Alice kör på med dag fem i nya hjärt tröjan. Få se om vi får tvätta den nån gång..? Än är det ingen katastrof och vi ska ju ingenstans... Hehe... Kanske går att lura på henne något annat nytt i så fall??
 

Blääääääh!! (The Manflu???)

Publicerad 2012-12-30 19:04:32 i Hemma hos oss...,

Nä det blir inte bättre, febern ligger stadigt på 38. Har vi fått influensan tro?? Fast då borde febern vara högre... Fast det stod att äldre människor kunde ha lägre feber... Hehe...

Iallafall så klarade vi av lite nödvändig handling tillslut, halt värre på vägen och inte förrens nu kom sandbilen!!!

Jag fortsätter väl "jullovet" i soffan. Och grämer mig över att jag inte sjukanmält mig så maken kan vabba istället för att bränna sin tidbank på snorhantering.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela