NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Börjar vakna ur koman.. (jisses vad sjuka vi varit!!)

Publicerad 2012-02-29 10:45:53 i Hemma hos oss...,

Hela familjen har varit sjuka, började med Emma förra onsdagen(kul sportlov), sen insjuknade jag o Peter i lördags, Alice och Axel lite efter. Peter hade lite längre stunder med lägre feber söndag-måndag och tur var väl det.. För hur sjutton tar man hand om fyra barn när bägge föräldrarna är däckade??? Vi hade behövt hemtjänst.
Natten till tisdag fick Rickard feber, det tyckte jag var otäckt, han är ju så liten och så när jag själv var så sjuk att jag inte riktigt kände att jag hade koll... Efter en koll på 1177 så såg jag att man måste kontakta vården innan man behandlar feber på så små, löjligt (hade redan gett han alvedon då) vi vet ju vad problemet var... I vilket fall så ringde jag vår underbara bvc-sköterska som tyckte som jag. Alvedon var 4 timme så höll sig febern på 38,5 och det gick bra, annars blev läppar, händer och fötter blå... 
Idag är det bättre, jag är feberfri, Emma i skolan, de små ute med Peter och Rickard endast 38 utan alvedon!

Så ska det komma en tjej och köpa explorern i eftermiddag, jag som hade packat undan den. Tänkte först säga nej för att vi är sjuka, men så kunde hon bara idag och plötsligt var ju alla så mycket bättre... Så jag har packat upp den nu på morronen, men jisses sååå jobbigt, svetten bara rann! Men det kan det ju vara värt, nu får jag tillbaka platsen framför min garderob igen!

Rapport kommer senare!

Rapport från sjukstugan..!

Publicerad 2012-02-27 19:58:06 i Hemma hos oss...,

Här är det bara jag som e pigg o gla', är dock duktig och sover en massa bara jag får va närmast tutten... Mamma orkar ju inget. Pappa e lite bättre men var hemma från jobb idag. Vi kids fick sova middag i bilen då vi behövde bunkra Alvedon till mamma som inte blir av med febern och i morron åker pappsen till jobbet så då måste vi klara oss.. Vissa är ju piggare än andra och kan inte låta de mindre och sjuka vila, så bilturen hade varit lyckad om inte Emma väckt mig igen. Jag skrek allt jag kunde hela vägen hem. Mamma blir helt knäpp då...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela