NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Saknar vinterföre... (saknar min lila cerox..)

Publicerad 2012-11-30 12:35:23 i Hemma hos oss...,

Ja den hade rullat lätt nu, fy vad jag slet! Och när grisarna ska ha sitt, två hinkar och en vagn! Ja man kan ju inte komma dit med mat till den ena!!?
 
Men vi klarade vår "djurrunda" iallafall!
 
 
 
Hönorna är såååå fina i snön, men de ville inte gå ut idag, nöjde sig med att kika i dörröppningen och äta sin havre inne. De tycker det är vinter helt enkelt...
 
 
Mjaaaa, vad ska jag säga?? Eftersom vägen är oplogad så är det ju en frusen moddsträng i mitten som vi inte tog oss igenom och vagnen är ju bredare än hjulspåren.. Vi försökte oss på en promenad men fick vända hem igen. Hoppas det blir bättre när det är plogat.

Vilken konstig dag!!

Publicerad 2012-11-30 10:03:30 i Hemma hos oss...,

Eftersom Rickard klart och tydligt markerade att han inte ville somna kl 8 som han brukar... Så har jag internetshoppat en stund och efter en stund inne på teknikproffsets sida så är Emmas julklappar i stort sett klara. Blev lite till oss vuxna oxå, den är farlig den sidan, bara massa roligheter och dessutom bra priser och snabb leverans!
 
Nu tänkte jag då att vi skulle ut i snön allihopa, men det tog sån tid med toabestyren (konstig mamma som vill att de går på toa efter 3 dl välling, innan man drar på alla utekläder..), Alice ville inte och Axel satt såååå länge och nu har de fastnat framför Kalles jul... Och jag är iiiiinte sugen på att gå ut i kylan...
 
Jo och så vill de ha risgrynsgröt till lunch och det råkar jag ju ha färdigt i kylen, så jag kan vänta tills de vill ut, lunchen går ju fort! Bara vi hinner med djuren före så vi kan åka till apoteket/posten i tid på eftermiddagen.
 
Axel blev arg när han såg att snön låg kvar, lite otippat men han tyckte att fötterna blev kalla (kanske en tur in på kavats e-butik då??) och det var dags för sommar.. Jo men visst, men det dröjer ju lite.
 

I dag är det lite grejjer på schemat igen! (vore bra med sms från posten!!)

Publicerad 2012-11-30 08:15:46 i Hemma hos oss...,

Äntligen fyller Peter 35, efter en hel vecka där jag fått gå och ha en 34 åring när jag själv är 35... hehe... Nä, inte så farligt..!
Vore bra om det plingade till i telefonen att hans present kommit, vi köper inte till varandra normalt, men nu hittade jag något jag vet att han vill ha men valt bort pg av prislappen... Till mindre än halva priset så det hade jag nog köpt även om han inte fyllt år, bättre än budgetallternativet ju, tack campadre.
 
Så om den kommer idag så skall apoteket besökas, får väl beställa Axels medicin då... Har inte kommit på hur jag ska göra för att skicka efter på apoteket.se... Annars hade ju det varit bäst.
 
I eftermiddag skall det vara fint och piffat här, djuren matade och födelsedagsfika framdukat när han kommer hem. En mindre klingtårta blir det idag, det är ju bara vi som firar. Mmm, verkar god, längtar redan!
 
 
Gräddglasslängd av mandelpistageglass med päroncognacrippel. Toppad med choklad, pistage, nötter och marsipan.

Antal portioner: 8
Storlek: 1.2 liter

Ingredienser: Grädde (26%), socker, skummjölk, smör, stärkelsesirap, choklad, pistagenötter, marsipan, arom. Emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av veg. fettsyror (E471)). Stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, natriumalginat, guarkärnmjöl, karragenan).. Färgämne klorofyll.

Allergiinformation: Innehåller laktos, mjölkprotein, pistagenötter.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela