NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Fyndat! (men vilken pärs!!)

Publicerad 2012-10-31 13:15:44 i Hemma hos oss...,

Alltså, nu var jag ju tvungen, men det var absolut sista gången jag tar alla fyra med! Var ett litet test liksom oxå, jag lät både Axel och Alice gå och jag tror det hade gått bra om inte Emma varit med. Hon blev sååå nervös och jagade dem och skrek och gapade och ryckte dem i kläderna hela tiden! Bara det tittade på nåt så var hon där och talade om att de inte fick röra, med riktigt "arg" röst. Vilket resulterade i riktigt sua och tvära småbarn.. Till slut lackade jag ur ordentligt. Droppen blev när Alice sprang iväg på en raka inne i coop och Emma satte efter och fick tag i jack ärmen och kragen och ryckte ner ungen i betonggolvet!
Alltså, jag fattar inget! Hur blev hon så?? Nu förstår jag ju att hon var orolig och rädd att hon skulle springa bort och så, men som åttaåring måste man väl kunna bedömma lite bättre när man gör mer skada än nytta!
Nu är den arga damen förpassad till övervåningen då hon inte är talbar för tillfället.  Och så kan hon gott ta det lugnt ett tag med sin onda hals och snoriga näsa! Det går ingen nöd på henne, hon har böcker och DVD där uppe.
 
Men gissa om det var kul att gå och leta jacka åt damen efter det där?? Jag fyndade en helly hansen förra året, men den har hon ju inte växt i än... Och hennes är sååå bedrövlig så det var ju tvunget. Så skönt att kunna ta hissen upp till H&M och knalla in genom dörren, knalla fram till första klädsnurran på hennes avdelning och hitta en svart snygg jacka i hennes storlek (för övrigt samma storlek som hellyhansen jackan)!! Och dessutom nedsatt till halva priset! Bara prova och knalla till kassan!
 
Väl i kassan så trängde sig en dam före eftersom hennes dotter skulle med bussen.... Gaaah! Jag sa inget, men alla som stod runtom himlade med ögonen och verkade ha full förståelse för att jag hade velat haft min plats som nr två i kön kvar. Stog där med en unge i var hand och en i vagnen, en bland sminket varav två grinade och så försökte jag styra vagnen utan att släppa nån... Suck! Men vadå, jag hade inte bråttom, bara hungriga ungar som störde alla i affären!
 
Sänder en ödmjuk tanke till svintoflickan som seglade runt IKEA med alla sina fem.... *IMPONERAD*
 

Så är alla kidsen på plats !

Publicerad 2012-10-31 07:41:00 i Hemma hos oss...,

Fullt ös är det, klockan är strax efter sju och tv-rummet är redan ombyggt och har två kojjor... (suckar lite och intalar mig att det är ok bara de är glada..)
Stockholmsresan närmar sig, inser att det nog blir att stanna hemma. Nu är Emma superdunderförkyld efter badhuset igår. Nån sjukresa tänker jag inte göra... Men det är några dagar kvar, så vi får se.

Overallen är skickad och den kommer nog idag tror jag, för det stog att den var skickad som brev.

Piratsuffletten har inte dykt upp, börjar misströsta lite. Tjejen shar inte svarat på min senaste förfrågan och tidigare svarade hon fort ju.. Kan ju ha hänt nåt förståss, men alltså.. Känner att det nog får vara färdigköpt från privatpersoner...
Typiskt. för jag har ju precis hittat en tjej som vill byta mina rosa sufflor mot sina offwhite.... Men nja, nu vågar jag inte riktigt och så undrar jag hur det skulle funka med vitt??

Today´s mission blir att jaga rätt på blöjor och halstabletter. Hade ju tänkt handla imorgon, när Emma och jag är iväg på utvecklingssamtal och det ska jag väl, men blöjjorna finns inte där och halstabletter var visst lite akut.
 
 

Sååå, jag älskar inte telia just nu...!

Publicerad 2012-10-30 08:26:09 i Hemma hos oss...,

Igår blev telefonlinan fixad. Det funkade igår och hela natten!
Jag fick ett SMS att det var fixat och att jag skulle skicka ett sms till ett annat nummer om det inte funkade. Så nu när jag upptäckte att linan var bruten igen så skickade jag ett sms. De ska ringa upp inom 24 timmar!! Lycka till, jag kan inte svara i mobilen på grund av dålig täckning... Sms går bra, men prata....NEJ. Fattar inte heller varför de måste prata med mig, skicka en signal så ser de ju att det är avbrott. Felanmäla på internet går fortfarande inte....
Suckar djupt...
 
Bläääää!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela