NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

och om ni undrar...

Publicerad 2012-09-27 19:16:30 i Hemma hos oss...,

över bilderna längre ner, så såg de inte ut så när jag laddade upp dem... Få se om jag kan få dem rätt senare, fattas ju liksom halva och så blev det sudd av allt!

Snart slut...

Publicerad 2012-09-27 19:14:40 i Hemma hos oss...,

På dessa ensamma kvällar!!
På måndag börjar Peter på dagskiftet!! Känns gött och jag ser framemot att vara två vid nattning och när mörkret faller.
Men det är ju på gott och ont, istället har han redan åkt när vi går upp på morgonen (eller, jag o Rickard lär väl gå upp då, det är ju morgonammnings dags.) och jag vet inte hur/om jag kommer kunna följa Emma till bussen när det blir mörkt. Inga problem när Peter låg och sov, men jag kan ju inte lämna Alice och Axel sovandes ensamma... Och mecka iväg tre små före sju känns sådär, inte lätt liksom.

Så imoorgon ska det införskaffas lampor. Alla sorter, pannlampa, väsklampa och såklart lampa att ha i handen. Tjejen ska lysa som en julgran. Och hjälper inte det så löser vi det då. Inte vet jag hur, men vi har ju gjort det förr.

Sen sägs det att dagskiftet är tillfälligt, att kvällsskiftet drar igång igen när det kommer in mer jobb. Och gör det inte det så blir det väl neddragningar (spekulationer från min sida). På tisdag är det förhandlingar med facket om hur länge kvällsskiftarna får behålla sitt kvällsob och lediga fredagar, minst två veckor som det är nu, kanske längre om fack killarna är duktiga!

Spännande framöver...

Nu skall busarna i säng!

Trött, ont i ryggen, snorig.. (U name it)

Publicerad 2012-09-27 14:11:00 i Hemma hos oss...,

 

Gulltussen har gått runt med en filt idag, sovit Max en timme totalt... Vaktat morsan som bara den, kan ju liksom inte sova när hon åker iväg titt som tätt...

Well, med filten är det lugnt.. Han la den på golvet och vilade på den då och då. Han har blivit en riktig filtkille! Så gulligt! Och om det dräller kuddar på golvet så vet han exakt hur man gör med dem oxå!!!

 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela