NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Snart slut...

Publicerad 2012-09-27 19:14:40 i Hemma hos oss...,

På dessa ensamma kvällar!!
På måndag börjar Peter på dagskiftet!! Känns gött och jag ser framemot att vara två vid nattning och när mörkret faller.
Men det är ju på gott och ont, istället har han redan åkt när vi går upp på morgonen (eller, jag o Rickard lär väl gå upp då, det är ju morgonammnings dags.) och jag vet inte hur/om jag kommer kunna följa Emma till bussen när det blir mörkt. Inga problem när Peter låg och sov, men jag kan ju inte lämna Alice och Axel sovandes ensamma... Och mecka iväg tre små före sju känns sådär, inte lätt liksom.

Så imoorgon ska det införskaffas lampor. Alla sorter, pannlampa, väsklampa och såklart lampa att ha i handen. Tjejen ska lysa som en julgran. Och hjälper inte det så löser vi det då. Inte vet jag hur, men vi har ju gjort det förr.

Sen sägs det att dagskiftet är tillfälligt, att kvällsskiftet drar igång igen när det kommer in mer jobb. Och gör det inte det så blir det väl neddragningar (spekulationer från min sida). På tisdag är det förhandlingar med facket om hur länge kvällsskiftarna får behålla sitt kvällsob och lediga fredagar, minst två veckor som det är nu, kanske längre om fack killarna är duktiga!

Spännande framöver...

Nu skall busarna i säng!

Kommentarer

Postat av: Kristina

Publicerad 2012-09-29 09:10:21

Åh, dagtidsjobb!! Kan inte förneka att jag är avundsjuk! Fy sjutton vad jag är less på dessa ensamma kvällar i tv-soffan. Men det som är jobbigast är att den som drabbats värst är johanna. Att pappa aldrig finns där och umgås med henne har gjort att hon tyr sig extra mycket till mig. Hon är extremt mammig och klänger på mig jämt! Även när han är hemma så är det bara mig hon vill vara med och det gör ont i hjärtat att se avståndet som skapats mellan dom :-(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela