NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Astma...!

Publicerad 2013-08-31 18:13:47 i Hemma hos oss...,

Mmm, min astma är lite från och till... Flera år har gått ibland när jag varit hyffsat besvärsfri och knappt behövt behandla...
Så kom denna vinter med alla femtielva förkylningar som avslutades med en början till lunginflammation på vårkanten. Då var jag riiiiiktigt nere, tät och tungandad mest hela tiden.
Doktorn som behandlade luftvägsinfektionen lade till lite extra luftrörsvidgande och det kändes väl något bättre... Sen dess har jag tagit alla mina sprayer regelbundet och inte missat en enda. Jag har inte vågat besöka hund och katt ägare på länge. Sen började jag springa. (shit pommfritt, nu vet jag vad lufthunger är..) Bättre och bättre blev det och jag vågade följa med och gratta svågern på hans födelsedag. (är både hund och kattägare) Tog fram pef mätaren för ettctag sedan och kunde konstatera att jag blåset 100 liter mer i omedicerat tillstånd!! Väry najjs!!
Sen får jag bäl akta mig för kattor och pälsisar iallsfsll, men allt blir lättare när grundkondisen är bättre och medicinerna hjälper! I år satsar jag alltså på att springa ifrån virusen!!!Nä, jag kunde inte hålla mig!!

Publicerad 2013-08-31 11:24:56 i Hemma hos oss...,

Men benen är ömma, dock mkt bättre och jag tar mina ipren 3 ggr om dagen och dka försöka göra det i tio dagar som rekommenderas. Tröning rekommenderas oxå, dock inte intervallpass av nån anledning..??! Well, det verkar funka för mig...
Nu måste jag plocka fram långbyxorna, för jag kan inte få trekvartsbyxorna att sitta uppe ens när jag blir svettig längre, hehe... Hoppas inte de oxå blivit större.. Ellet hoppas jag det!? hehe...Dagens (gårdagens) missförstånd..!!!

Publicerad 2013-08-30 08:22:23 i Hemma hos oss...,

Hehe, när jag gosar med Rickard brukar jag lyfta upp honom, krama och pussa ordentligt...och så kallar jag honom för " min gosegurka".
Har inte tänkt på det så mycket förrens igår då det blev lite sent i och med soffhämtningen... Trötta barn vill ju gosa mer... Rickard sträcker upp händetna mot mig och säger "gujjka". (lol)
Så när han skulle sova så hördes det från sängen: "gujjka, gujjka, gujjka"....
Japp, bara att gosa på...
Hmmm, men vad ska de tro på dagis sen då??Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela