NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Hmmm...

Publicerad 2013-12-31 09:30:32 i Hemma hos oss...,

Vad hände? Var ju så mycket vi skulle fixat nu under julen!!! Som sovplatser till alla barnen i deras rum tillexempel...
Istället har jag suttit med näsan i böckerna och maken har bott i laggården och mockat dynga. Alltså är allt oförändrat.
Idag är det nyårsafton sen är det bara en "ledig" dag kvar innan det drar igång igen med glukoslaboration på torsdag och föreläsning på fredag.
Hmmm, nästa avbrott blir efter den 16 januari, då är det tenta och så ett glapp på 4 dagar innan nästa kurs eftersom tentan går på torsdagen och nya kursen börjar på tisdagen!!
Men förmodligen är det alldeles för fattigt då eftersom Peter ska till tandläkaren då. Vi får se. Är säkert en massa annat att göra oxå.

Nu är tanken att vi ska ta en promenad hela familjen, jag fryser så jag känner mig inte alls sugen. Börjar dock tina nu så jag får väl göra ett försök.Äntligen..!

Publicerad 2013-12-29 18:49:32 i Hemma hos oss...,

Så är Alice glad igen. "Gräddelin"(dockan heter så) har fått hem sin vagn som inte fick plats i bilen på juldagen!
Väntan har varil obeskrivligt låååång...Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela