NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Idag har vi varit ute och letat efter våren!! (och tetat barnvagnen!!)

Publicerad 2013-02-27 16:49:34 i Hemma hos oss...,

 
Jo, solen sken, så knattarna var ute hela förmiddagen tills jag ropade in dem för mat. Och de kom inte på första ropet, de hade så kul i den egenskottade pulkabacken!
 
Sen åt vi och hängde upp alla blöta kläder på tork, verkligen skitsvårt väder!! Axel var sååå svettig och ville skippa både jacka och mössa, men det går ju inte!! Alice hade bättre kläder, en tunnare jacka och fodrade galonisar. Det verkade vara perfekt, varken svettigt eller kallt. Så det blir nog att åka in och köpa det där fodrade stället på stadium i helgen, det blir ju inte skoj på dagis om han måste gå i overallen när det är så varmt, den skulle visst klara neråt -20 grader.... Ojoj...
 
Det här ser väl ut som vår??!!
 
 
Naturligtvis så fick vagnen följa med på en test tur!! Jag är supernöjd, dock är ju småhjulen där fram inget att ha i snön. Men det var inte donkeyns heller, tror vi har lite extremfall här nu. Känns iallafall bra att veta att det går att sätta på en hjulaxel med två stora fasta hjul om det behövs. Nu funkar skidorna perfekt!! Så underbart lätt att ta sig fram, vagnen väger ju inget! Swischade fram på lätta hjul! Och Rickard sov längre än han brukar, gissar på att det har med den fodrade sufflan att göra. Lite ljuddämpning där, han är ju så lättväckt annars, nu blev det väl rena rama sovrummet därinne!
 
 
Den lattefärgade åkpåsen hade kanske passat bättre i en PP Coffe vagn som jag hade velat ha, men dettta får duga, grå var faktiskt mycket snyggare och snart är det ändå dags för den tunnare svart/vita buggysnugglen. Det blir perfekt.
 
Avslutningen på promenaden var lite mindre angenäm... Vi väntade in Emma som kom med bussen lagom till vi närmade oss hållplatsen, så vi tog sällis hem. Väl hemma så bad jag Emma passa Rickard en stund så jag kunde plocka ihop några vedpåsar innan vi gick in... Jovisst det gjorde hon, med besked. Hon körde rally med killen (lycklig som bara den) och tillslut tog det tvärstopp med en breesladd på en iskant. Såklart välte vagnen med Emma över... Rickard sa inte ett ljud så jag trodde ju att han dött eller nåt..!! Men han vart bara lite rädd, han satt fast odentligt med fempunktselen. Vagnen har jag inte vågat syna en men jag hoppas den är ok.
Någon har blivit av med sitt vagnkörarkörkort!!

Go´morgon !! (idag är en dag utan "måsten")

Publicerad 2013-02-27 07:45:00 i Hemma hos oss...,

Igår var en sån där bedrövlans stressig dag, hade ju stämt träff med en tjej som skulle köpa en större del till donkeyn, de skulle åka från sandviken till göteborg och så skulle vi ses i laxå. Inte helt lätt att pricka rätt tid. Såklart var vi tidiga och jag stressade iväg som bara den, precis innan vi skulle åka fick jag betalt för sista tradera försäljningen och då ville jag ju skriva ut fraktdokument direkt så det kom med (och så missade vi luchen). Det hann jag som tur var, så nu behöver vi inte åka någonstans idag! Alla helgens försäljningar är skickade. På hemvägen handlade vi lite nödvändigheter och så köpte vi grejer till att göra egna hamburgare. Det fick kompensera utebliven lunch. Eller ja, barnen fick ju välling i bilen, de behövde inte gå hungriga...
 
Bevakar e-bay lite maniskt, har fått ett bra pris med mycket tillbehör redan, men för tre veckor sedan så var det 700 kr lägre. Får tänka på försäljningen också, med rätt pris går jag inte back sen. Fast det skulle jag inte göra för ordinariepriset heller som det ser ut nu. Har haft lite tur tror jag.
 
Ja vad tror ni?? Is i magen och vänta på bättre erbjudande?? Euron stod i 8,66 igår, blir det bättre eller gör jag bort mig om jag väntar? Behöver den till 1 april så det är inte brådis.. Två veckors leverans, euron är låg, men den har varit lägre... Stiger eller sjunker den??
 
Barnen har picnick i en stor kartong i hallen. De sitter där alla tre och äter mackor och har det mysigt!
Idag ska vi nog spänna på skidorna på nya vrålåket och så får lillemannen sova eftermiddagsluren ute. Han har hoppat över den tre dagar nu och kvällarna har inte varit skoj, han gråter och gråter... Nä han måste nog sova lite till tror jag, fastän han inte vill.
 
Så här såg skidorna ut på donkeyn, det gick tungt ändå, den var ju så bred så ena hjulet och skidan sjönk ner i mitten av vägen där snön var mjuk. Nu ska jag bara komma på hur man låse hjulen på ozonen så ska det funka, skidorna passar iallafall.
 
   
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela