NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Och så sjukhusbesöket...

Publicerad 2013-07-31 20:03:39 i Hemma hos oss...,

Jo det var ju ett planeringsmöte. De (kardiologerna) har bestämt att Rickard ska få en hjärtmonitor inopererad inom kort. Den är mindre än den Peter hade men ändå nästan stor som en tändare. Men jag har fått förklarat för mig att det är nödvändigt och inget som kommer skada honom eller kännas obehagligt i vardags livet. Men han är liten så den kommer synas.
Det var samma läkare som Peter hade när det begav sig så vi hade en intressant pratstund.
Detta skall göras inom kort tyckte han, inte i dag då han var upptagen på eftermiddagen, så vi bestämmde efter min tenta någon gång.
Det svåra var visst att få över en narkosläkare till arytmienheten där de normalt inte söver folk, på thorax fick de inte ha barn under tolv år. Så blir det vidare grejjer måste vi till lund eller göteborg. Men nu ska vi bara försöka se vad som händer och hoppas på ett ofarligt fel eller att det räcker med en pacemaker.
Tills dess blir det en reveal.Idag...

Publicerad 2013-07-31 19:38:40 i Hemma hos oss...,

På hemvägen skulle vi kolla in på barnens hus då jag hört ryktas att de reade ut emmaljunga scooter. Mest för att kolla om den funkade för Rickard och och fick plats i bilen. Vi hade ju sett ut den i Västerås...
På plats så satt lillfisen superbra och kärran var bara 100 kr dyrare än den på blocket, så den fick följa med hem helt enkelt. Är ju inte gratis att åka till västerås heller. Och det var den färgen vi gillade bägge två oxå.
Även en underbar fårfäll i grått och svart kom med hem, halva priset där!Och visst blev det pengar över tillslut iallafall! Så nöjd med slutresultatet!

Vagnsaffärer igen! (snart slut på det med)

Publicerad 2013-07-30 22:02:13 i Hemma hos oss...,

Jaha, pporangeblack i eskilstuna eller pro bordeaux i nora?
Den svartorangea är sjukt snygg men så är jag ju lite(mycket) svag för lila...

och snabbt svar från den sistnämnda, jag har inte tid för nåt sånt i morgon ju. Få se hur det blir.

Jag haver mätit och det är bara emmaljunga som håller måttet. Men denna gången blir det beggat. Sinnessjukt att betala över 3000 för en sulky ju!! Vad har hänt och hur tänker de?? Ska kolla om de rear årsmodell -13 nu, så har jag prut argument om det behövs.

Nu är syskonvagnseran över och jag fick navigatorn såld fortare än fantomen fick på kallingarna, så jag har inte tänkt klart ju. Men jag vill få lite pengar över, det är ju skolstart snart.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela