NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Morrr... (kutym bland säljare??)

Publicerad 2013-06-30 20:25:00 i Hemma hos oss...,

Kan säga att jag är måttligt irriterad...
Maken hittade en traktor han ville ha i förra veckan, ringde inom en timma. Gubben hade ingen aning om att den var på annons, det var frugan som hade lagt ut den. Han sa att någon kikat på den för två veckor sedan och skulle lämna besked på söndag. Så då skulle han höra av sig till Peter idag om den inte blev såld.
Gubben ringde klockan 11 och sa att vi kunde komma halv ett.
Så vi slängde oss i bilen direkt, har ju 5,5 mil dit. Vi hann precis, trodde vi.
200 meter från gården möter vi traktorn, den blev visst såld innan vi hann dit.
Vi åkte dit iallafall i hopp om att det var en annan traktor. Frun i huset kommer ut och ler glatt och säger att den är såld, det var en här före och bestämmde sig direkt. Först till kvarn liksom.
MEN VA F*N!!! Vi går upp fem om morgnarna, vi hade kunnat varit där klockan sju!!! Men de gav oss en tid ju!!!
Bortsett från att Peter ringde förra veckan och hade åkt dit redan då om de inte sagt att han fick komma på söndag...
Alltså whaaaat??? I mina ögon var Peter verkligen "Först till kvarn". Väntade tålmodigt fast han ville komma direkt, eftersom söndag passade DEM bäst. Och gubben visste att vi hade långt att åka, ändå säljer han till nån annan 2 minuter före. Tycker att det minsta han kunde gjort var att ärligt säga att grannen kommer strax, jag ringer i eftermiddag om den är kvar. 11 mil i bil med två hungriga små barn i lunchtid alldeles i onödan!!!!
Jaja, vi har ju iallafall fått tanka i sköllersta. Naturligtvis tog vi bensinslukaren dit. Den var ju packad med barnens saker innan. 
 
MÄÄÄÄÄÄÄÄH!!!!!!

ooops I did it again...!

Publicerad 2013-06-30 18:05:16 i Hemma hos oss...,

Ja jag får väl redovisa här så vet ni om jag fuskar...

Idag gick det aaaaningens lättare med egen musik i öronen, dock så säger gps:en att jag sprungit 20 meter kortare på samma tid... Kanske för att jag fortfarande var stel sen förra gången...??

Inget kalas utan kras...

Publicerad 2013-06-29 20:43:19 i Hemma hos oss...,

Mmm, jag började i god tid innan med att krasha det stora glaslocket till traktörpannan. Hade ju kanske haft nytta av det då vi stekte 4 kg köttfärs. (kidsen ville ha tacos) Sen körde jag på, ett snapsglas hoppade på mig när jag öppnade skåpet (fast det klarade sig), tappade ett glas i diskmaskinen, det gick ocå bra. Sen var det då kaffekannan. Den klarade sig inte, men eftersom det "bara" var kransen högst upp då gick den att använda ändå. Men vass och läskig, så ny måste införskaffas.

Nu sover våra trötta men lyckliga barn.
Emma är nöjd och glad och hon hade bjudit hem bästisen med ett sms som löd: kom på lördag, och ta med en present.
Ja vad ska man säga?I morgon är det dags för nästa löprunda, hoppas nu bara att inte glasskärvan i tån påverkar den. men det tror jag inte för det gjorde mindre ont med skor på. Kan bara inte få ut den. Att nåt så litet kan göra så ont!!!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela