NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Hämtat hem lillpricken och de andra nu..!!

Publicerad 2013-11-27 16:51:37 i Hemma hos oss...,

Hmm, när de ringde så hette det nässelutslag på magen där blöjan slutar... Lät ju inte så farligt tyckte jag.
När jag kom och hämtade hade det spritt sig över hela killen!!!
Vet inte om jag skulle kalla det nässelutslag faktiskt.. Han lider inte av dem själv som tur är. På några ställen ser det ut som "bett" som jag kan tänka mig att det blir koppor av?? Hmm jag vet ju inte... Det lär ju visa sig.
Nån som har några teorier...? Själv tycker jag mest han ser blåslagen ut.
 

Hmm, vi som har så mycket att göra! Först pacemaker enheten, det är ju viktig men frågan är ju om vi är välkomna där med vattkoppor? Så har jag ett ärende på stan som endast funkar i morgon, sen är det kört.
That´s Life I guess, vi får se vad vi kan göra.
 
 
 
 

Distracted...

Publicerad 2013-11-27 11:13:17 i Hemma hos oss...,

Jag blir lätt störd... Nu är jag störd av det som hände igår och nu också att dagis ringde och berättade att Rickard hade fått nässelutslag på magen. Jättebra att de ringde men nu fick jag ju mer att fundera på...
Det kunde inte ha med det där andra att göra, enligt ssk på pacemakermottagningen så får ju hjärtpatienter såna besvär, men då beror det på medicineringen.
 
Så nu har vi en tid på arytmi/pacemakermottagningen i morgon vid lunch. Vi åker nog in direkt på morgonen och betar av några ärenden på universitetet först, det kan Rickard hänga med på!
Sen lunchar vi på krämaren(???) och köper ett simkort till Gustavsvik. Om vi orkar och hinner? Vet ju inte hur länge det tar. Är det nåt kanske vi måste via barnmottagningen innan hemgång. Troligtvis är det ok och då går bara ekg remsan vidare till läkarna. Hur som är han ju ok nu.
 
Hoppas det funkar att plugga på em sen. Med Rickard hemma. Men det brukar funka med bara en.
 
Men vad kommer nässelutslagen ifrån?? Inget nytt på matfronten ...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela