NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

En hel vecka... Suuuck..!!

Publicerad 2013-09-30 21:52:28 i Hemma hos oss...,

Ja, idag är det en hel vecka sedan jag sprang... Har ju varit helt nerdekad i förkylning med topp i helgen. Kändes bättre idag men inte tillräckligt för nån löprunda.
Lustigt att inte benhinnorna blir någe bättre... Har vant mig och känner dem inte så mycket när jag inte springer, men om nåt av barnen kliver på benen när jag sitter i soffan...ajajaj...
 
Tjurarna har flyttat, vart de nu flyttar, laggård eller slakteri?? Jaja, kusten är klar, jag kan springa vart jag vill. Nästan iallafall, snart börjar ju älgjakten ju. Får hålla mig på vägen då.
 
Kan jag springa imorgon tro?? Och om jag kan, är jag tillbaka på ruta ett??
Återstår att se.

Det man inte har i huvudet...

Publicerad 2013-09-30 16:10:57 i Hemma hos oss...,

Åkte till Vretstorp för att posta vsttenanalysen och köpa popcorn till Emma som skulle ha till skolan imorgon (minimarken).
Kom till Vretstorp och inser att paketet med vattnet är kvar hemma. Handlar i racerfart för att hinna hem och posta på vår egen brevlåda. (chansning då lantbrevbäraren inte vill ta paket) Väl hemma tar jag paketet och kommer på att jag glömt köpa popcorn.
Tillbaka till VretstorpAlltså mucka inte med mig nu..!! (grrrr...)

Publicerad 2013-09-30 07:25:45 i Hemma hos oss...,

Alltså jag har förlikat mig med dessa rabattkoder från Ellos som aldrig funkar.. Men så kom det en med 40% på dyraste varan och den skulle funka på ALLT. Även märkesvaror stod det. Så jag ruckade lite på mitt beslut att inte handla mer ( ja det gjorde jag redan när jag såg att de hade"zizzi", fast nu har jag hittat zizzi i danmark) där, tänkte att jag klickar hem ett par vinterstövlar till Axel, nästan det enda som fattas av vinter utrustning nu då...
 
Kollar och hittar, sufar runt på sidan och väljer ut rätt sorlek och klickar mig mot kassan. Men så snart jag knappar in koden hänger sig sidan. Suck. Skyller på "segbandet" och försöker igen. Och igen och igen. Går inte. Det lustiga är ju att det funkar så bra så ända tills  jag knappar in den där koden...  Det går inte på hela kvällen igår, så jag provar igen nu på morgonen. Likadant.
 
Skrattar lite och tänker att det kan ju vara en tillfällighet, men alltså, jag har aldrig lyckats fått något därifrån med kupong och what, jag sitter ju här och bloggar, facebook funkar, jag har läst mina favvobloggar och fortfarande är det bara ellos sida som inte funkar. Ja om man försöker sig på rabattkoden då, handla till ordinarie pris verkar funka.
 
Nä det är väl inte meningen helt enkelt. Bara att gilla läget..! Men alldeles för många gånger för att vara en slump.
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela