NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

och i fredags...

Publicerad 2014-08-30 22:08:33 i Hemma hos oss...,

...så var det dags att dra igång KTC-träningen igen. Sista terminen vi kämpar med detta examinerande under pressade former.
Denna gång lärde vi oss sätta PVK.
Fy sjutton, efter att ha läst in sig på alla risker så undrar man ju hur det kan funka så bra?! Hjälp!
Tromboflebit hit o dit och så kan man av misstag råka skära av slangen. oj då liksom. Nä det blir spännande praktik denna termin också!!vi har haft kalas!!

Publicerad 2014-08-30 21:14:27 i Hemma hos oss...,

Trots att det var förkylt och vi bestämt oss för att ställa in. Men killen ville och jag hade beställt tårta.
Så vi avaktade med att avboka och i morse när vi såg att Alice verkligen var bättre och att killarna inte blivit sjuka så ringde vi helt enkelt och informerade om att läget var förkylt, men att det var kalas. Så fick de avgöra själva.
Det blev en drös trots allt.

Axel verkar glad och nöjd, många fina presenter...
Bilar och kläder, termos o matlåda.
Och en sparkcykel med STORA hjul.
Tacos tyckta han vi skulle äta och det var såååå gott. Kan säga att det blev några kolhydrater och även socker denna fredag-lördag. Nya tag efter detta!Hjärnan har sommarlov!

Publicerad 2014-08-26 20:26:45 i Hemma hos oss...,

Får anta dwt iallafall... Började dagen med att glömma lunch vattenflaskan i frysen (skulle bara kyla den lite) och avslutar med att konstatera att hårinpackningen blev kvar i håret efter duschen. bara lite avtorkad i handuken.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela