Lååååånga dag!!

Halv nio knallade jag ut till bilen och trodde jag skulle åka... Peter hade ju laddat batteriet så nog trodde jag bilstackaren skulle starta en gång iallafall... När, tvärdött var det. Sönderfruset blev domen efter att han kollat det... Jahaja... Gick vidare till nästa bil som inte heller startade. Den sattes på laddning och ännu ett batteri sattes upp på inköpslistan...(får stryka psykiatriboken tills vidare) Efter maten startade passaten så fint. Får erkänna att trots att den brukar bråka med mig så var den en fröjd att köra i kylan. Måste nog överväga att ta den i fortsättningen om Peter åker Lernia bil. Iallafall när det är kallt.


Nu finns iallafall batteri till bägge bilarna, mitt är redan monterat. Peters bil startade så fint efter laddning att vi avvaktar med den.
Återstår att se om toyotan startar i morgon när jag ska iväg. Vågade inte testa ikväll, behöver ju köra en bit ju så det inte blir utdraget på en gång.
Hade lite tidspress också, Apoteket stängde ju 15.00, men jag hann så nu har jag laddat med nasonex o nässpray. Fyllde på med migränspray också då jag kände huvudvärken komma, tog dock ingen då jag kom på att det nog är bihålorna... Så rätt jag hade, känns som någon slagit en spade i ansiktet på mig men Ipren och nässpray hjälpte, skönt att slippa migrän... 
Visa fler inlägg