NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Ljuset i tunneln..!

Publicerad 2014-09-28 10:08:53 i Hemma hos oss...,

På sista tiden har det snarkats hej villt här! Konstigt nog har jag vant mig, Rickard också. Jag sover hyffsat även om jag vaknar ibland och Rickard får inte samma panik vid andningsuppehållen längre.
Men de senaste två veckorna har han snarkat mer än vanligt, jag har vaknat illamående av trötthet. Rickard också, han klarar inte en hel dag utan middagsvila och somnar gärna före 19 på kvällen.

Då det faktiskt gått 6 månader sen vi ställdes i kö för op. så bestämde jag mig för att det var dags att ringa och höra vad som gör att det dröjer. Jag har ändå tagit med i beräkningen att det är längre kö om de ville att operationen blir på USÖ.

Tog ett tag innan jag fick en ledig dag på telefontiden... Men i torsdags så klaffade det. På öron i karlskoga så kunde de berätta att de inte vågade sig på operation där utan hade skickat vidare till USÖ som jag trodde, så jag fick nummret till deras op.planering. Efter mycket letande så httade SSK vart felet var, Rickard var kvar på Karlskogas lista för op... Så han hade inte blivit köad i Örebro... Minst två månaders kö till sa hon. Jaha, suckade jag. 
Och då hände det, hon sa att "vi bokar väl in honom på en tid"! Kan ni komma den 22 oktober??
Visst kan vi det svarade jag!! (what else liksom!!)

Nä, termin 4 har verkligen inte utrymme för heldagar på sjukhus i andra ärenden än praktik, men jag hoppas att jag kan ta igen det lättare sen när vi sover bättre. Om vi nu kommeriväg, han får ju inte vara det minsta förkyld, och jag undrar ju om jag någonsin haft friska barn i slutet av oktober...Skorna kom på posten idag!!(lagom till nyanländ vinter)

Publicerad 2014-09-23 19:39:18 i Hemma hos oss...,

Så lycklig jag blev!!!
Men hur kunde hag tro att jag hade storlek 41? Vårdväskan-skorna var uppenbarligen ett undantag, så imorgon åker jag och byter dem så fort jag gjort klart skrivuppgift nummer ett.Frustrerande, så snygga, jag vill ju börja använda direkt! Lite stort hade vart ok, men nu var de ju typ 5cm för långa ju!! Men vill gärna få plats med en socka.

Oj vilken helg!!!

Publicerad 2014-09-21 19:46:19 i Hemma hos oss...,

Med "ledigt" fredag tillsöndag så var planen att lägga två skrivuppgifter bakom mig... Jamen tjena, inte en chans! Fredagen gick åt till att handla mat och byråar till två av barnen. Den ena skruvade Peter ihop på kvällen. Lördagen flyttades det får, Alice ville vara med mig så vi skruvade ihop den andra byrån och plockade i kläderna, kul med en pysslig tjej!
Idag har det regnat och barnen har klättrat på väggarna. Dagen har gått åt till mer fix i allas rum och att avvärja bråk. Suck.
Bara att gilla läget, ska kanske kika i fass lite inför morgondagen... Skrivuppgifterna får helt enkelt vänta till onsdag-torsdag då jag är "fri" och kidsen på dagis. Då ska jag även hinna läsa på om primärvården tänkte jag!

Har oxå hunnit med att förälska mig i ett par skor, såg dem på Marieberg i fredags, men de hade dem inte i min storlek. Men jag kunde inte släppa dem riktigt, så när jag hittade dem på nätet med fri frakt och möjlighet att lämna tillbaka i butik om de inte passar så slog jag till, trots att det sved i studentplånkan. Men nån måtta får det vara, just nu går jag omkring i gympaskor med hål. Vill ju vara hel och ren, som kidsen ju. Och dessa var ju bara to die for!!Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela