NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Fullt ös!!

Publicerad 2015-08-24 21:51:36 i Hemma hos oss...,

Började dagen lite skumt, åkte hemifrån 30 minuter senare än jag tänkt, endast på grund av hjärnsläpp. Dock har jag bra marginal och han ändå, eftersom resten av studenterna börjar nästa vecka så var det inget problem med parkering. Bara det att jag glömde bank kortet i automaten. En snäll student sprang efter mig...

Sen, efter dagens föreläsningar så åkte jag för att lämna in Emmas iPhone för batteribyte, får då veta att Apple återkallat dessa iPhone 5 batterier, så hon får nytt gratis. Sparat 995:- bara så. 

På hemvägen så fick jag en reminder Om varför jag väljer Karlskoga framför Örebro.... Alltså, bilkö för att ta sig ur stan!!! Inte klokt ju!!

På telefonen finns nytt meddelande från en potentiell arbetsgivare. Deg är dags att ta upp luren och ringa ett jobbigt samtal. Hoppas jag väljer rätt. Det värsta är över..!

Publicerad 2015-08-23 16:32:01 i Hemma hos oss...,

Vi har varit sååå sjuka!! Jag och Emma värst men även killarna i familjen.
Nu känns det bättre, packar dagisväskorna i förvissning att det blir dagislämning i morgon. 
Som tur är så mår jag bättre själv också, om det nu hade någon betydelse, morgondagen är obligatorisk. Avslutar med huvudvärk.
Denna dag har gått i gnällets tecken, alla har skavt på någon, så nu längtar jag efter att runda av den här dagen.

Axel fyller år nästa söndag, idag fick han en present i förskott. Något som kan vara bra att ha när man börjat skolan.Rivstart!!!

Publicerad 2015-08-22 20:02:10 i Hemma hos oss...,

Yes det blir det!! Terminstart på måndag kl 8.15 och första inlämningen måndag kväll kl. 20. Oj oj, men för mig och Pernilla blir det nog bra, bara några små justeringar på vår projektplan. Det blir ju värre för dem som bytt partner och/eller ämne, de får göra allt från scratch, det som vi fick iallafall ett par veckor till.
Men taggad det blir man, har lite papper att söka rätt på, annars är det faktiskt ledigt imorgon med. Svårt att komma ihåg, nu är ju väskan packad och hjärnan har börjat redan liksom! Det snurrar cinahl-headings och Mesh-termer hejvilt ju!!
Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela