NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Gott Nytt År!

Publicerad 2015-12-31 20:22:17 i Hemma hos oss...,

Nu kan det bara bli bättre. Förra året var tufft redan från start, på mer än ett sätt. 
Det var mycket plugg, Peter vabbade hela februari då barnen fick vattkoppor i tur och ordning.
Det var också året då pappa nådde slutet på sin kamp mot cancern. Det har varit oerhört tufft att bita ihop och plugga vidare istället för att ge upp och lägga sig ner och bara gråta. Jag vet att han gärna ville vara med på min examen och det var svårt att hitta mening inledande, när jag förstod att han inte kommer att vara med. Men för att inte alla gånger jag suttit med näsan i böckerna istället för att hälsa på ska vara i onödan så har jag gjort klart. Nu är det två veckor kvar och det måste gå vägen. Jag tror ändå att jag gjort det i rätt ordning, för visst var det viktigare att han fick träffa mina barn? Det här andra får han nog veta ändå.
Men oj vad ledsamt, ibland önskar man bara att man kunde spola tillbaka tiden och bli liten igen. Varför önskar man sig stor? Lägesrapport!!

Publicerad 2015-12-30 19:53:24 i Hemma hos oss...,

Jo, nu är det jullov!! Igårkväll skrev jag klart utbildningens sista inlämningsuppgift. Visserligen två veckor kvar innan den ska vara inne, men nu är den klar. Så nu kan jag fokusera på ledigt, och på de två sista veckorna praktik!! Jiiiiha! Snart klar!!
Idag är det alltså exakt tre veckor kvar innan jag börjar på mitt nya jobb! Pratade med chefen idag och jag börjar på hans kontor för lite planering! Jag är så glad!! Det ska bli så kul!! 
Men nu coolar jag ner lite, det är två veckor praktik, ett seminarie och slutbedömningen kvar. Sen börjar det nya livet!!


Idag åkte granen ut. Stjärnorna får vara kvar ett tag eftersom de är så mysiga!
Kaninhuset klart!!

Publicerad 2015-12-30 14:12:10 i Hemma hos oss...,

Plötsligt ser de små ut igen!! 
Framåt våren ska vi köpa någon mer liten bur så att de som behöver bo själva får göra det. Storburen är till för mamma med kull. 
Kaninungar kommer vara till salu om någon vill köpa, vi kommer hålla oss under 6 kaniner vilket är Jordbruksverkets gräns för registrering. 


Busen har nu den andra buren för sig själv, med tillgång till både över och undervåning.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela