NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Drömjobbet??

Publicerad 2015-02-27 17:32:08 i Hemma hos oss...,

Bläddrade lite i en dagbok från när jag var liten, där står att jag skulle bli advokat eller hjärnkirurg när jag blir stor!

Så är det nu drömjobbet jag söker nu när jag ska på intervju på neurologen?
Ja, inte som kirurg förstås, men visst är hjärnan fascinerande?Det kom ett brev...

Publicerad 2015-02-26 18:10:33 i Hemma hos oss...,

...och jag han tänka att nu var det dags att åka till sjukan med nåt av kidsen igen..! 

Men sen såg jag! Det var ju till mig!! De vill att jag ska komma tillbaka till Boängen (favvopraktiken genom tiderna!!) och jag ska få betalt för det!! 
Härligt!!
Nöjd kille!!

Publicerad 2015-02-25 22:12:49 i Hemma hos oss...,

Japp, lycklig och nöjd var ordet.
Nya regnstället har kommit. 
"Mamma vad fint, de här ska jag ha på dagis", kommentaren jag fick!
Jamen såklart! Det gamla slitna kan vi ha hemma. Förstår inte riktigt de som gör tvärtom och tar sämre kläder till dagis. Jag tänker att de är ute massor på dagis, kläderna ska funka hela dagen och helst ska de inte frysa. De har inte samma möjligheter att byta om eller gå in, det kanske inte märks att det läcker in i de slitna brallorna? Hemma finns det alltid nåt annat att ta på, man kan ta med det fina hem när man är långledig förstås...
Men hursom så känns det bra att veta att det sitter bra grejer på barnen när jag lämnar dem för en heldag med lek och skoj!!Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela