NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Hehe...

Publicerad 2015-01-28 19:26:34 i Hemma hos oss...,

Ja det var ju inget haleluljamoment när jag öppnade dagens paket...


Men de kommer funka skitbra. Bara att inse.
Imorgon blir det hemstudier och sovmorgon ända till sex!! Hehe..
(Mmm..är lite trött..)

Ääääntligen har den kommit!

Publicerad 2015-01-27 19:29:56 i Hemma hos oss...,

Men det tog tid... 3-7dagars leverans stod det på hemsidan. Den kom på 9:onde dagen. Störit Värre faktiskt, förstår inte varför det ska ta sådan tid, beställde söndag den 18, så trodde jag att jag skulle få den på tisdagen eftersom det stod skickad på spaartos hemsida redan på måndagen. När den inte kommit på fredagen så mejlade jag och frågade, de sa då att den var sorterad i Toftanäs den 19! Det såg jag då att den inte var (de skickade ju med kollinr.) och att den skulle komma på måndag. De lämnade in den måndag veckan efter beställning, så det är ju tur att posten är snabb. Men varför ljuga och skicka med kollinumret? 


Nu var den precis så snygg som väntat, så den var värd att vänta på! I grevens tid då dragkedjan på kinakopian gav upp idag...(ska försöka laga när jag får tid)


Allt rymms i denna, fast matlådan får va brevid. Massor av fack och snyggt lila foder!!

Det blir en låååång dag i morgon!

Publicerad 2015-01-25 19:42:17 i Hemma hos oss...,

Nu är det dags för Psykiatri VFU i Karlskoga. Dagen börjar med intro mellan 9 och 10 på förmiddagen, sen börjar kvällspasset 12.45. Yaaj... Känns lite tufft, men jag har så långt att åka så jag vill slippa åka in en extra dag ju...
Så är man ju lite nervös på det oxå, men det ska nog bli bra!

Nä, nu ska jag klippa naglarna, duscha och hänga upp ringarna i halsbandet. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela