NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Hur det är att jobba natt!!?

Publicerad 2015-06-30 19:01:43 i Hemma hos oss...,

Nja, det går väl sådär. Nu har jag ju bara börjat, men hittills är förvirringen total!!
Jag har svårt att hålla isär dagarna, helt plötsligt är det jag gjorde "nyss" igår och man skriver annat datum. Har svårt att sova, svårast är maten!! Äter lite lätt "lunch" vid 11, sen är det svårt... Går och lägger mig på morgonen och vaknar med lågt blodsocker. Typ kryper till köket, kallsvettig och skakis och tar vad jag hittar. Sen är jag som en deg tills det är dags för jobb igen eller en vanlig natt i sängen...
Tycker inte alls att jag funkar för nattjobb tyvärr, glad att jag fått testa dock. Men det blir denna sommar och sen no moore.
Kanske funkar att blanda lite men ständig natt verkar tufft. Men man kanske vänjer sig?

Man har iallafall fin utsikt från våning sex på USÖ. Jag kikar på den när jag får chansen!Födelsedag på ingång!

Publicerad 2015-06-25 08:53:49 i Hemma hos oss...,

Och eftersom sista tiden blivit som den blev så har jag internetshoppat en del grejer. Baksidan med det är väl när det dyker upp ett mejl där det står att den är restnoterad när man istället väntade sig ett sms att det går att hämta på posten...såhär dagen före födelsedagen.. Jaja, denna grej har hon varit med och valt, så hon vet ju att den är påväg. Men endååå!! Har dessutom beställt nåt till mig själv, gillar inte dröjsmål.

Idag blir det att handla lite, måste bara komma på vad vi ska ha. Lista behövs till denna deghjärna.

Igår var vi och kollade till Mormor (mamma) och hon har ju helt fascinerande trädgård. Barnen älskar alla blommor och "stigar" mellan!


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela