NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Ont i magen..!

Publicerad 2015-03-29 17:46:44 i Hemma hos oss...,

Jupp, vaknade med magont och feber. Vet inte riktigt vad det är, känns inte som magkatarr som det rent logiskt sett borde vara utan mer som gallstensanfallen jag hade, fast mer konstant. Eller så är det något virus. Hursomhelst så kommer jag inte ur soffan. Det gör ont. Och jag hoppas på att det försvinner i natt för i morgon är det kursstart. Bara att ladda om och köra!
Men nu Soffläge!Det känns.

Publicerad 2015-03-25 19:29:44 i Hemma hos oss...,

Brytpunktssamtal. 
Jag med på ett på min vfu. Är väldigt imponerad över hur fint det fungerade i komunen jag var i. Jag är glad att jag fick se hur det fungerade och vilka resurser det finns för palliativ vård i hemmet.


Idag var det ett annorlunda samtal. Idag var det Pappa.
Det var inte helt oväntat, men man är aldrig beredd. 
Tyvärr är det så det ska vara, det är meningen att ens föräldrar ska gå bort före. Även om man känner sig liten och önskar att de skall finnas jämt.

Nu tar vi en dag i taget, möter våren och blickar in i ljuset.  Vi får öppna våra hjärtan och se bortom mörkret!!  Vi skall ha en fin sommar tillsammans. Vi älskar dig Pappa!

Om någon vill bidra så går det att köpa blå bandet här;  www.prostatacancerforbundet.se 


Imorgon så ska jag skriva hemtenta om Palliativ vård. Känns sådär. 

Vår!

Publicerad 2015-03-24 18:48:26 i Hemma hos oss...,

Idag var det Seminarie om vård i livets slutskede. Det var lite tufft och ledsamt, inget roligt ämne, men viktigt! 
Det gick bra och vi blev godkända.
Så jag åkte hem och åt och tvättade bilen, den ska besiktas i morgon. Skulle byta lampa till reg belysningen också, men kontakterna var trasiga, så jag fick anlita min man McGyver, han fixade detta med aluminium folie, så får jag köpa nya kontakter sen.

Annars är det vår i Stenåsen, det vill säga Lamm och blåsippor!Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela