NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Trist regnig dag..!

Publicerad 2015-05-30 20:00:18 i Hemma hos oss...,

Så vi tänkte att vi åker till Lantmännen och köper foder...
Åkte direkt efter lunch och tillbringade lååååång tid i bilkö mellan Marieberg och stan, hann precis in till granngården före stängning! 
Fick iallafall tag på pellets och en saltsten samt rosa handskar och en rosa sekatör modell mindre till mig. Tänker att färgen och storleken kanske hindrar att den används till klöv-klippning?

Jamen attans! Den finns visst i lila! Det visste jag inte. Men min är fin den med!

Sen blev det en sväng på Marieberg, Axel ska snart på sitt första barnkalas, så present har införskaffats. Spännande!

Nästa vecka bjuder på lite utmaningar! Ett par seminarier i skolan, ett att lyssna på och ett att delta i, barnmorskebesök och kurs på nya jobbet! Det blir en tajt vecka, men det ska nog gå om man tar en sak i taget och lunchar i bilen på väg!

Ny cyklar alla!

Publicerad 2015-05-29 17:14:20 i Hemma hos oss...,

 
Förra fredagen sa Alice: Idag är en bra dag att lära sig cykla. Och så gjorde hon det. Så nu kan även vår försiktiga 5-åring cykla själv. 
Redan på söndag tog vi en cykeltur, kul att alla kan vara med! Sen dess har inte vädret varit så bra, men till nästa helg blir det bättre.
 
 

Smarta Kaniner!

Publicerad 2015-05-29 10:21:31 i Hemma hos oss...,

Jag kollade i buren idag, för att se om det var dags att städa. Det visar sig att kaninerna sover i husdelen på övervåningen och har gjort husdelen på botten till toalett. Hmm. Ja, det var ju smart och lättstädat och så. Men var ska de ha barnkammaren? 
Well well, vid det laget är det kanske dags för en bur till. Vi får se.Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela