NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Skulle vart en ledig helg!

Publicerad 2016-02-28 19:45:53 i Hemma hos oss...,

Men istället blev det min första lördag med kvalificerad övertid. Efter en ganska tuff vecka. Funderade en stund på varför i hela friden jag tog den när klockan ringde, men jag fattar nog när lönen kommer.

 Söndagen blev städning och lunch med mammsen sen matlådemaking. Nu ska det bli en tidig kväll tror jag och sen imorgon börjar mina nattveckor. In i dimman liksom!!
När jag vaknar igen är det april och våren i full gång!! Yej!!

Shitty start..

Publicerad 2016-02-23 10:00:36 i Hemma hos oss...,

Bad bad start på dagen!! Utgångsläget var: jag ska till tandläkaren=redan rubbad grundstämning!! Kidsen ballade ur på grund av fel kläder, mamman blev onödigt stressad över detta och föste ut dem till bilen. Bälte på och My god vad jag sträckte bälte(sett Nyhetsmorgon), sen fort iväg, barnen skulle lämnas hos svärisarna. Kluck kluck lät det under bilen. Jag stannade och kollade halvvägs till svärisarna, jovisst, där hängde motorvärmarsladden kvar!! Suck, Peter som fixat det där så snyggt! Nu är det inte så snyggt längre, men det verkar vara helt, och sladden klarade sig. Jag som tänkt sälja bilen i sommar och var så nöjd över att den ökat i värde med motorvärmaren... Nu hoppas jag att uttaget på väggen hemma också klarat detta bra och att inte tandläkaren dömmer ut min mun helt. Vore kul att få använda första lönen till något annat och kanske lägga undan en slant till en ny bil framöver. En sladdlös vill jag ha!!

Vabbuari i sitt esse!!

Publicerad 2016-02-17 19:43:36 i Hemma hos oss...,

Då har man vabbat sina två första dagar!! Jag som hade sett framemot min livs första heltidslön som sjuksköterska!! No no, nu ska det vabbas!! Blir avlöst imorgon, sen är jag ledig på fredag, och sen jobbhelg. Hoppas för barnens skull att det är snabbt övergående då sportlovet med kusinbesök och planerade aktiviteter står för dörren. Rickard verkar va lite upp och ner, så vi får väl se... Jag som ska till tandläkaren på tisdag, behöver faktist få gå dit...


Sen så fick jag nog av att bara vänta på mitt leg, slängde iväg ett mejl till socialstyrelsen igår kväll och fick snabbt svar:
Så nu vet jag att det inte kommit bort, det är på gång!! 😀

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela