NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Ikea

Publicerad 2016-07-09 21:03:07 i Hemma hos oss...,

Tänkte väl att det skulle gå snabbt och smidigt... Det gjorde det väl egentligen, vi kom dit vid halv elva, fick vänta på en säljare 10 minuter. Vi hade ju färdig ritning, så vi trodde det bara var att köra... Jovisst, det mesta funkade men så hade säljaren lite idéer som vi nappade på så någon ändring blev det. Sen fick vi vänta lite igen när hon kontrollräknade och skrev plocklistan. Vi fick med allt utom några luckor som var slut. Men det känns okej, vi har ju inte börjat än. Allt som ska byggas är hemma.

Det är kartonger överallt!! Jag får lite panik, det är ju typ kartonger överallt. Det var ju min fasta övertygelse att det skulle gå så smidigt eftersom vi kan ha det gamla köket igång in i det sista... Men det gamla köket ser ut så här:

Hehe, blir mkt grillad korv och hämtmat framöver....imorgon ska jag göra en extratur på jobbet, jag som är helt mörbultad av allt kartongbärande..... Peter grejar med lister, både köpta som ska upp och sådana han gjort själv och om vädret tillåter så ska de väl slå höet. Så vi får väl se om det händer mer på köksfronten denna vecka! Måste hitta en spis också!!

Ledig helg!! Och lite till!

Publicerad 2016-07-03 20:20:19 i Hemma hos oss...,

Söndagsmorgon och jag vaknar av att Rickard knuffar på mig och säger: Mamma, jag vill gå upp när du du går upp. När ringer din klocka??
Jag svarar att det gör den ju inte, jag är ju ledig idag med. Det blir tyst en stund, men tillslut måste han ställa frågan: Mamma, är dina patienter lediga också???
Ja, vad svarar man på det? Bara att gå upp och göra frukost.

Efter lunch åkte jag och tjejerna iväg och försökte reda ut några oklarheter, ville se en spis i verkligheten, som jag tänkt beställa på nätet. Men jag såg flera och nu kan jag inte bestämma mig. Får fundera lite mer på det... Diskmaskinen är dock påhittad och godkänd. Så nu är nog allt klart. Bara att börja. Spisen kan vänta, det blir inte det första som ska in. Missar dock erbjudandet som jag tänkte nappa på, men det hinner nog komma fler..?!

Imorgon åker vi och klipper gräset i Sjöängen efter frukost. Hollisarna kommer denna vecka! Ska bli najs att ha lite grannar igen! Peter klippte Stenhult imorse, så det är klart!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela