NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Hemma bäst

Publicerad 2016-06-28 22:50:42 i Hemma hos oss...,

Ledig...

Så var denna dagen till ända, skruv spik och taklister inhandlat (sååå tråkigt) Ikea köket är utvalt och inköpslista skriven. Bänkskiva har vi hittat på annat ställe och nu kan vi börja plocka ur rummet och börja spika lister. Diskbänken får vi fundera lite till på, vi har iallafall kommit så långt att bägge alternativen har samma skåpstommar så beslutet kan vänta bygget går vidare iallafall.
Något i denna stil blir det!!

Hur trött kan man bli!!???

Publicerad 2016-06-25 19:58:51 i Hemma hos oss...,

Det är ju helt galet, försöker hängs med i familjens tempo som ökat lite nu sen Peter gick på semester... Själv jobbar jag hela helgen. Full sula denna vecka efter en nattperiod som jag inte hämtade mig direkt efter. Semestern är en månad bort och oj vad långt bort det känns!!
Så här händer inte så mycket roligt...
Vi har varit en sväng på Ikea och kikat, så köksplaneringen går sakta framåt! Vi får dock kompromissa både sinsemellan och med det gamla huset...

Sorg och bedrövelse....

Publicerad 2016-06-17 13:15:42 i Hemma hos oss...,

Igår när barnen kom hem från dagis/fritid så bar det av till kaninerna som vanligt. Det ska gullas och utfodras, de är så goa med djuren alla barnen. Kaninbebisarna har blivit väldigt aktiva och hoppar in och ut genom burens nedre dörr... Så någonstans tog Alice ett steg och råkade trampa ihjäl en  kaninunge. Sedan var ju känslorna i full sprut. Alice blev helt förstörd, grät sig igenom kvällsmaten och duschen. Vi kramade och tröstade men hon grät fortfarande när jag åkte till jobbet. Tungt att åka kan jag säga!! De har hållit begravning iallafall.
Så nu ska det bli skönt med lite ledigt!! Ska krama på alla mina Goa ungar som av någon anledning reagerat lite extra på att jag jobbat natt denna vända.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela