NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Vi mår bättre!!

Publicerad 2016-03-26 20:21:59 i Hemma hos oss...,

Ja, så mycket bättre att Alice och jag åkte till Biltema och köpte ett par cyklar idag. Vi har kikat ett tag och både Alice och Rickards gamla är små och trasiga. Alices rosa är så urväxt den kan bli och Rickards saknade broms... 
Efter Biltema så hoppade vi in på Maxi och provianterade lite, hittade också vindfleecar åt Axel och Alice, mjukfleece åt grabbarna och lite fingervantar. Så nu kan det få bli vår. 
Alice är ju lite mer försiktig, hon tyckte det var görläskigt med ny cykel. Den var alldeles för stor tyckte hon, nu har vi sänkt sadeln så mycket det går och efter lite tröst från Emma så ska den få en ny chans i morgon.
Det är inte så stor skillnad på cyklarna som det ser ut på bilden, Den lila är 20' och den gröna är 18'. Tror att det hade varit smart att de hade haft den gröna modellen bägge två, men det ville inte damen.
Killarna racade hela kvällen, tills de var tvungna att pausa!
Sen invigde de studsmattan!! Alla hävdade att det var tillräckligt varmt att ta av skor och dylikt trots att de nyss vart sjuka, så jag fick ge mig. Kan sägs att det snarkas i kör redan...


Inte alls fräsch!!

Publicerad 2016-03-24 18:26:27 i Hemma hos oss...,

Så många joggingpremiärer... Inte alls stressande... (Eller provocerande..) själv har jag ju tänkt börja så fort oktober-förkylningen släppte, vilket aldrig hände. Om jag blir frisk från denna farsot (vägrar kalla det influensa för jag är ju vaccinerad..) så får jag vara glad om jag kan gå ut till bilen.

Nu ska jag ta en Ipren och hoppas att jag orkar duscha. Höhö, det kan bli min nära-döden-upplevelse för dagen. Man får börja lagom. ;)

Hur kan kidsen fara runt som babianer med temp på 38,5?? Fattar inte!! De ser typ friska ut, men både Axel och Alice tempar en del fortfarande.

Okej, det blev inställt..!

Publicerad 2016-03-23 17:11:50 i Hemma hos oss...,

Just nu är jag såpass sjuk själv att jag inte bryr mig... Faktiskt. Reveal dosan har suttit där i snart tre år, så ett tag till går det.

Trodde Rickard var bättre, feberfri igår ju. Men så kom kvällen, och febern. Ont i örat. Skrik och panik-ont i örat. Så det blev en tur till VC i morse. Gasen i botten som Rickard sa. Sköterskan i telefonen sa; vi har en tid om 20 minuter. När jag svarade att vi har en halvtimmas resväg så svarade hon bara att det hinner ni. Åk på en gång. Bara att slänga sig i bilen. Vi kom lite sent, men de känner oss ju och vet vilken väg vi har.. Resultatet blev ju inte helt oväntat...:
Så ett samtal till avdelning 26 och berätta. Jahopp, då bokar vi av svarade sköterskan och lovade ny tid snarast... Jag tänkte men sa inget, en ny tid typ i maj när barn är friska för det mesta vore väl smartast??

Vi vuxna häckar i soffan just nu, är lite klena med 38-39 graders feber... Kidsen har runt 38 nu, Rickard lite mer men de är ju så pigga!! De tror att de är friska ju, var ju lite hängiga när de tempade närmre 40, men det var ju då. Nu bakas det trolldeg och snart är de hungriga. Pizzeria som kör ut till oss vore kanon känner jag.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela