NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Orkidé fnatt!

Publicerad 2017-12-11 21:37:17 i Hemma hos oss...,

Jo, det började med att jag köpte en orkidé i höstas. Det gick bra, ingen snorig näsa och vad fin den var!! Och den höll sig läääänge! 
Hos mig brukar blommor dö ganska omgående, så jag hade inga förhoppningar. Men den höll sig så länge så när blommorna föll av så köpte jag en till. Säker på att den första skulle dö. Jag ställde undan den och den torkade nästan ut helt.
Så fick jag ett tips av en arbetskamrat, att man kan ha dem i vas. Jag har hört det förut och bestämde mig för att testa. Visste inte hur mycket vatten man skulle ha, eller om man borde klippa av stänglarna. Höftade lite med vattnet och tänkte att jag skulle googla det där med stänglarna, så de blev kvar.
Sen blev den stående ett tag och nu plötsligt har den fått knoppar!! 
(null)
Jag fattar inget! Det skulle ju ta minst ett år innan den kunde blomma igen!! Oj oj, nu måste jag fixa nån mer seriös lösning med vasen! 
Sen fyllde jag år och fick fler! En tjusig från jobbet och en från svärmor. (Jo vi fick en del annat också)
Så nu har jag en i varje fönster!

(null)

(null)
Och nedan nummer två i samlingen!
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela