NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Pre och post jultrött....

Publicerad 2017-12-27 19:15:55 i Hemma hos oss..., Shopping!,

Ja hej och hå, vet inte riktigt hur jag ska bli folk igen!  Det har varit intensivt på jobbet och hemma både före, efter och under julhelgen!
Barnen (Rickard och Axel) är förkylda så nätterna har varit sisådär. Och sen sena kvällar och tidiga morgnar på det. Och allt annat dom hör julen till. 
Strax före julstöket började så havererade Emmas nya skor, de som hon fick i tidig julklapp... Usch vad de såg ut... Först gnällde jag på henne och tyckte hon skulle vara mer rädd om skorna. Sen tittade jag närmre på dem och såg att det bara var ena skon som gett upp. Skumt, de såg inte misskötta ut alls, men sulan har gått av, sömmar släppt och bara drygt tre veckor gamla. Definitivt inte Emmas fel att ena skon inte höll måttet.

(null)


(null)

(null)
Som tur är de köpta på www.footway.se, så det var inga problem att reklamera. Ett mail, sen var det bara att packa ihop och skicka iväg. 
Emma hade redan tittat ut vad hon ville ha istället, nämligen höga Johnny Bulls stövlar. Javisst tänkte jag, nöjd över lägre klack och förhoppningsvis längre hållbarhet. Också de från Footway , där finns allt liksom.
(null)

(null)

(null)
Emma verkar nöjd!!
Någon mellandagsrea har vi inte varit på, men jag har faktist fyndat en grej på nätet iallafall. Något som det visade sig att både jag och Peter kikat på på varsitt håll. Jag för att kunna spela musik och Peter ville ha den för att kunna koppla upp elgitarren på ett smidigt sätt. På juldagen fick vi se den live hos brorsan och oj vad vi gillade! Och så fick den plötsligt fler användningsområden. Så när jag hittade den på rean (jag vet ju vad den kostade innan så jag vet att det var rea på riktigt) så var det givet. En Marshall Stanmore blev det. 
(null)
Superljud verkligen! Och inte gör det nåt att den är snygg också. Så nu hoppas jag att jag kan hålla mitt löfte om att elgitarren ska få en lättillgänglig plats på bottenvåningen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela