NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Igår var det städ och pyntning på schemat!

Publicerad 2017-11-28 10:23:16 i Hemma hos oss...,

När jag var fattig student så hittade jag de vackraste adventsljusstakarna jag sett, drömde om dem varje jul och tänkte att de där ska vi ha i köket sen när ekonomin repat sig efter studierna... 

Så kom den då, första julen med lön! Jag hade inte glömt ljusstakarna, två behövde jag så de kunde matcha i köket! Jag väntade och väntade men de dök inte upp i hyllan på Coop som de gjort tidigare år... Såklart hade de slutat med dem! Jag googlade och gjorde allt för att hitta dem nån annanstans, men nej de fanns inte längre. Hittade inte ens liknande. Så jag har haft enbart stjärnor nu ett tag, som jag gillar. Men det är något visst med ljusstakar i fönstren, de gör något för julstämningen.

Nu har jag hittat dem på tradera! De finns två stycken och annonsen säljer dem i par! Så jag har lagt ett bud och hoppas jag får dem. De finns fortfarande inte att köpa nya och dyker inte upp på Google. 
Så nu hoppas jag att jag vinner auktionen, trots att första advent har varit när auktionen går ut. De är inte superlångt bort, så eventuellt åker jag och hämtar dem isåfall. Kan ju vara smart att inte låta dem åka postbil...
Samtidigt är jag realist, det är sex dagar kvar på auktionen och de har åkt upp snabbt i pris, så jag har hängt upp mina stjärnor.
(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela