NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Vinter!!

Publicerad 2017-11-20 19:21:46 i Hemma hos oss...,

Vi fick lite snö och det är ju skoj. Hönorna är måttligt roade, men ut ska de. Och sprätta kan de visst göra iallafall.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I helgen så halmade jag upp ordentligt, det blev fräscht och fint. Så skönt att det funkar med bajslådorna!! 95% av allt bajs hamnar där, lätt att tömma och lätt att använda till våren!
Det vart så mysigt så någon hade lagt ett äg i halmen innanför dörren imorse.
(null)
De fick mer halm än på bilden.👆🏻
Denna dagen startade i Örebro med mammografi. Jag gick dit övertygad om att alla "klämhistorier" var överdrivna. Mja, det gjorde ont en stund det gjorde det, kanske till och med lite mer. Men det får det vara värt, det är en så viktig undersökning som kan rädda liv. Strunta inte i den!
Efter det så åkte jag till toy’s r us för ett viktigt inköp som jag tänkt strunta i. Något jag i alla år dissat. Nu i helgen insåg jag hur viktig denna grej var för den blivande 6-åringen så jag gav efter. 
(null)
Det var dock inte bara att gå dit och köpa en NERF. Nä det fanns hur mycket som helst. Hoppas det blev rätt...
Sedan bar det iväg till IKEA, där tog jag lunch. Hönorna hade medskick, de vill ha lådor till värpredena. Så att det blir enkelt att göra rent och enkelt att flytta ner på golvet om nån vill ruva. Trofast backar passar perfekt, behöver inte justeras något.
(null)
Så blev det en lurvig matta till "nya" rummet, börjar bli kallt om fossingen ju! Gillades av barnen som tog plats på golvet i tur och ordning!
(null)
Fårskinn till soffan och en lampa blev det. Jag har dragit skarvsladdar så vi får lite mer ljus, det har blivit ett mörkt rum det här. Men det funkar.
(null)

(null)

Sen åkte jag hem och inväntade barnen, lite tidigt mellis blev det sen åkte jag med Axel till tandläkaren. Det som skulle bli ett rutinbesök (undersökning) tog nästan en timma. Först tog de bilder, de hittade inte alla tandanlag så de tog några extra bilder och kunde konstatera att alla anlag fanns och satt på rätt plats. Men så var det en extra tand som dök upp, åvanför de övre framtänderna. Inte så bra förstog jag, så han fick remiss till specialisttandläkaren och 3:d röntgen. Så bestäms vad som ska göras efter det. Har han tur behövs ingen åtgärd alls, det beror på hur den extra tanden ligger och vartåt den växer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela