NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Det flyter på nu!!!

Publicerad 2018-04-07 13:54:00 i Hemma hos oss...,

Ja vad glad jag är!! Kollat igenom lusfiorna dag, en vecka efter oljning och inte en lus hittar jag!! Inga nya lusbon heller!! De fick lite mer olja och insmorda fötter. Så får de bo en vecka till i karantän utifall att, men det ser ljust ut.
Sussexarna i laggårn fick flytta tillbaka imorse. De har fått lite nya fjädrar och nu vankas utevistelse varje dag så jag hoppas att de har annat för sig än att rycka fjädrar. I annat fall blir det grytan. Hittills ser det bra ut och de kommer bra överens. Tuppen blev glad. (null)

(null)

(null)
Detta är perfekt, nu är det bara kalkonerna kvar i laggårn och betydligt lättare att stänga åt dem på ett smidigt sätt så att även de kan gå ut regelbundet!! De nya hönorna verkar inte så vana vid hönor och jagar runt på karantänfiorna en del. Jag övervakar på håll och hoppas att de ska kunna samsas. Hursomhelst kommer ju de hönorna gå med de andra hönsen sen, så det ordnar sig.
Idag kom första kalkonägget!! Så roligt!! Om vi ska ha kalkoner till kött så är det dags att kläcka nu, men detta är troligtvis inte befruktat så vi får vänta lite.
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela