NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Helgen kom och gick!!

Publicerad 2018-04-08 19:24:30 i Hemma hos oss...,

Jag har haft mest fokus på hönorna, som vanligt. Peter har ägnat sig åt ved, med hjälp av Axel från och till.  
(null)

(null)


(null)
Axel klyver helst med yxan, så när vedklyven ska användas är det roligare att klättra i träd...
(null)
Idag var det varmare än igår, tråkigt nog vaknade Rickard med ont i halsen och har legat på soffan hela dagen. Jag har också känt mig risig och avslutar dagen med feber. Skönt att jag har kvällspass i morgon så man hinner se hur barnen mår i morgon bitti. Med lite tur så räcker det med en söndag på soffan.
(null)

(null)
Kalkonerna verkar vara lite korkade. De hittar inte hem på kvällen(vi får valla/bära dem) och på dagarna går hönorna omkring själva och äter, tupparna går för sig själva och blåser upp sig!!! Spänner sig hela tiden, tänker att de svälter ihjäl snart!!!
(null)

(null)
Men de är rätt rolig!! Bara nya tuppen blir lite tuffare snart!! Han är så rädd för oss! Hönorna och vår lilla tupp är mycket tamare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela