NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Ledig helg=fullt upp!!

Publicerad 2018-04-22 20:55:10 i Djuren på gården..., Hemma hos oss...,

Jupp, så är det!! Vi startade helgen tidigt, mannen min orkade bara sova till 05.15 så vi var uppe tidigt. Tur det för tvättberget har växt till sig...
När timmen blev lite mer anständig åkte vi och hämtade trädgårdsbordet vi beställde tidigare i vår. En pensionär som tillverkar efter beställning. Vi är såå nöjda! Man sitter bra och det kommer tåla att stå ute!! Rejält fikabord, alla rymms, även eventuella fikagäster.
(null)
Arbetet i (nya)hönshuset fortskrider, Peter har  kärrat ut resterna av veden, sen isolerade vi och satt upp en skiva under blivande fönstret. Kommer bli så bra så!! Såklart så kom hönorna och inspekterade.
(null)

(null)
Nu har alla kycklingar flyttat ut, isabellorna son kläcktes i februari går bland de stora nu och det funkar, de vågade sig ut i solen idag!! 
(null)

(null)
De går inte så långt som tur är, de är lågt i rang så de får passa sig lite. De minsta kycklingarna är tuffare och har varit ganska mycket utanför sin inhägnad, miss av mig att de var så små att de kunde kliva ut genom gallret. Men det funkar också bra, de har ingen rang alls och de stora bryr sig inte alls om dem, för små för att uppfostras...
(null)

(null)
Och nu är nästa gäng på gång, lyste äggen precis och tog bort vaggan. 15 stycken Creme legbar kycklingar blir det om allt går bra. 
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela