NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Nu är de här!!! Ulliga och gulliga!!

Publicerad 2018-04-05 22:03:43 i Hemma hos oss...,

Det blev 14 stycken totalt!! Får väl vara okej för ett gäng ägg som skumpat på postbil från Varberg! Dock förstår jag inte varför så många gick bort efter dag arton! Två fick vi avliva på grund av missbildning.

Första som kläcktes var en från en av våra cerme legbarhönor. Det blev en höna, Creme legbar är könsvisande vid kläck, hönor har en svart skarp rand på ryggen och eye liner. Tuppar är diffusa i färgen och har en gul fläck på huvudet. Denna var klar höna!
(null)

(null)
Jackpott, denna är en keeper. 
Här är gänget:
(null)
De fick vara i kartongen en stund medan jag bytte från handduk hos dem till halm. Första dagarna får de ha handduk för att de ska bli stadiga på benen fort. Det funkar, men när de börjar äta och bajsa behövs strö.
(null)
Ja, jag ser Isabellor och guldsvartbandade som jag sagt tidigare, men så finns det en som avviker. Jag vet inte om det finns den färgen som variant eller om det blir rätt sen. Eller om jag fått ett ägg från fel färg. Det återstår att se, men visst sticker hen ut lite med sin blågrå dundräkt?
(null)

(null)
Väldigt söt iallafall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela