NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

JAG HINNER INTE!!

Publicerad 2018-02-05 11:59:23 i Hemma hos oss...,

Det är det som snurrar i huvudet nu. Jobbar flera 6-dagars veckor nu och framöver. Det med tanken att jag skulle bli ledig lite mer på sportlovet... Just nu vet jag inte om det känns värt... Klockan ringer 04.20 och då startar racet... Lämna på fritids, jobba, skynda hem, få mat i barnen,  mata djur, värma hus och natta barn.  Och någonstans däremellan tvätta och röja, och så fort som möjligt i säng för att orka gå upp 04.20 igen... och gud förbjude om man glömmer hänga nåt på tork eller starta tvättmaskinen, då ligger man efter och bedtime är bara att glömma!! Jag är så trött på att skynda mig hela tiden! 

Mitt i allt så har jag börjart ändra om i köket. Vi har bott i det cirkus 1,5 år nu och har lärt oss vad som funkar och inte. Det har dock fått vara tills nu när de nya tallrikarna inte får plats där de gamla stod. Så nu ändrar jag allt vi inte varit nöjda med. Och plockar man ur skåpen så måste man ju passa på att städa, eller hur!!?
(null)
Detta har jag förstås inte tid med, det är ju rätt tomt i kylskåpet, så egentligen borde jag åka och handla. Eller tomt var att ta i, cirka 120 ägg finns det.
Men jag får väl göra det ikväll då. Och så kom det ett sms från fritids, de vill ha schema och sportlovs-schema. Bara att sätta fart då, skynda skynda!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela