NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Murphy har visat sitt fula tryne igen!

Publicerad 2018-02-25 21:16:36 i Djuren på gården..., Hemma hos oss...,

Jo, avloppet har frusit och blivit stopp. Inte kul. Innan denna otursförföljda avloppstank installerades så hade vi naturligt avlopp. Miljökontrollanten från länstyrelsen/kommunen sa att vi hade det bästa, en helt naturlig filtrationsanläggning. Vi bor på en ås och vårt avlopp funkade toppen, så som man försöker efterlikna när man gräver och gör sådana filtrationsanläggningar. 
Men nu har ju kommunen bestämt att all ska ha plasttankar och konstgjord filtration. Så det fick vi.  Och det funkar inte. Det rinner inte undan, det blir stopp och fryser på vintern. På sommaren luktar det apa. Vi har bott här sedan 1999 och vårt avlopp har inte luktat förren denna tank kom på plats. Någon har tittat och hävdar att deg är tanken det är fel på. Jag struntar i vilket, jag tycker att hela baksidan blivit förstörd. Varför kunde de inte utvärdera avloppen individuellt? Tagit lite prover eller vad man gör för att se att naturen är okej? Nu är inget okej och jag tycker synd om våra sommargrannar i Stenhult. Hoppas detta är löst innan de kommer.
(null)
Sån här snygg blev nergrävd. Funkar inte så bra, så nu är det stopp och vi har en sån här istället:
(null)
Den funkar bra idag, skönt att slippa gå ut på natten. Imorgon kommer slamsug från Hallsberg och ordnar upp det åt oss. Med vår vanliga tur så var han som kör härikring inte anträffbar. Som tur är så var vi lediga och har haft tid att krångla lite. Imorgon kommer jag fira med att köra både tvätt och diskmaskin!! Märkbart när sånt står still kan jag säga!!!
Och på kalkonfronten så har vi fått en tupp! 
Välkommen Charlie Kalkon!
(null)

(null)
Han är väldigt blyg för oss och går undan hela tiden. Men när vi är ute så hör vi hur han spelar för tösen sin och pratar med fåren. Det ska nog bli bra det här med. Vi måste nog bara fjäska tillräckligt!❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela