NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Hjälp i trädgården! (36 stycken trädgårdsmästare)

Publicerad 2018-01-04 20:21:23 i Hemma hos oss...,

Jo, jag har ju ett par rabatter som det finns fina blommor i, liljor av nåt slag, pioner och så något som aldrig lyckas komma fram. Jag har gjort några halvhjärtade försök, men brännässlorna har vunnit hittills. Jag har dessutom inget brinnande trädgårdsintresse, även om jag vill att det ska vara fint.
Så igår gick jag där och funderade...den lilla(stora) extra inhägnaden som hönorna går på när vi är hemma börjar se ganska åtgången ut, så jag tänkte flytta ut staketet lite då det satt lite omlott på nåt ställe. Då slog det mig, hönorna ska få fixa den! De kan ju iallafall få göra förarbetet! Kolla så bra de jobbar!!
De fattade direkt! Som de har grejjat! Bilderna är från igår, nu ser det mer ut som en rabatt på riktigt! Så nöjd är jag, tror bestämt att de ska få göra mer trädgårdsarbete framöver! Fort går det också och när de fått syssla med sådant skoj så lägger de ägg så glatt! hehe..
 
Annars fortsätter vi snörvla här hemma, barnen är på bättringsvägen, men inte i skick att lämna på fritids. Det snörvlas, trötta blir de och Axel andas som ett lokomotiv stundtals. Gjorde en kraftansträngning och åkte till apoteket på marieberg och skaffade nya inhalatorer åt honom. När jag ändå var där så köpte jag med ett kallrasspjäll till badrumsfläkten, så vi inte behöver komma ner till permafrost om morgnarna. Peter har redan satt dit den och det verkar funka.
Jag köpte med hamburgare som kidsen önskat, alla åt upp och det är väl ett gott tecken, jag somnade med 38 graders feber direkt efter maten och sov till 16.00. ops. 
 
Alice undrade vem jag skulle vabba för i morgon... Ja hur då menar du, alla är ju sjuka så det har ju mindre betydelse (trodde jag)? Jo, vad är vab? Så fick jag förklar att det är vård av barn. Senare framkommer det att hon var lite bekymmrad över att jag vabbar för en av dem... Men nu så är allt utrett så att alla förstår. Jag vabbar för ett barn på pappret, men självklart tar jag hand om alla som är hemma. Ojoj, vilka funderingar.
Ja, imorgon är de inte klara med detta virus, vi siktar på att få dem friska till skolstarten på tisdag. Hoppas inte det är för optimistiskt. 
Busstiderna har kommit, det verkar lovande. Alla blir hämtade här med samma buss (bara det liksom!!), tidigt, 7.10, men det är okej, skiljer inte så farligt. Hoppas den kommer till oss också. Axel stod på hållplats Linneberg, men det måste ju vara fel, alla våra andra barn ska ju gå på i stenåsen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela