NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Badpojkar!(Peter in action)

Publicerad 2018-07-26 19:47:03 i Hemma hos oss..., Mina Barn..., Utflykt...,

Jo men ett par badbrudar också. Men jag är ju inte så fartfylld nu med justerad rygg och allt. Peter har dock fått igång Rickard en del i vattnet och han är inte så vettskrämd längre!! 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Jamen man får ju lära sig!! Så nu doppar han huvudet utan problem och simmar lite under vattnet. Fortfarande en lite fryslort dock. Alice simmar som en fisk under vattnet, idag simmade hon lite med huvudet över ytan också. Det ser it som att hon kan simma, hon behöver bara komma på det själv. Det är inte långt kvar.
(null)
Det är de här två vi har just nu, de andra två lyser med sin frånvaro. Finns lite badbilder på dem sen tidigare förstås.
Emma i Varamon:
(null)
Emma och Axel i Stenboda:
(null)
Och en groupie från Visingsöresan:
(null) 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela