NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Vilket jäkla bootcamp det blev!

Publicerad 2018-07-30 19:53:57 i Hemma hos oss..., Träning,

Jo det är ju bra att ha någon som drar. Det är såååå vaaarmt! Och jobbigt att röra sig, jobbigt att ha ont och det som kommer med. 
Då säger han: Du blev ju ORDINERAD promenader!!! Och så går vi, morgon och kväll om vi kan. (NurseCarlsson skäms lite för eventuellt motstånd) Men min dåliga compliance beror endast på värmen. Jag känner ju att det blir bättre och dagarna med promenader är bättre än de utan. Och med denna framför så är det ju lätt att hänga på!!❤️ Lucky me!!
(null)
Ja ja. Jag har haft riktigt ont. Så ont så jag mått illa och haft svårt att äta. Ryggont på ett nytt sätt. Var lite handfallen först faktiskt, så jag behövde verkligen lite påpuffning. Nu är ryggen bättre, men jag har en bit kvar. Dagens samtal till vårdcentralen resulterade i förlängd sjukskrivning ett tag till. Tror väl inte att det ska ta två veckor till, men det är ju liksom nåt trasigt som är sönder...
Idag fortsatte bootcamp Stenåsen med cykeltur. Första gången sen fallet jag testar. Det gick bra, man cyklar visst med ryggen med, skönt eftersom det fläktade lite men oj vad svettigt efter.  Nice med omväxling, nu ska ryggen bli bra. Simma funkade tyvärr inte, annars hade ju det varit det bästa i denna värme. 
(null)
Kämpar på, tacksam för sällskapet. Får både välbehövlig själavård(hade lite taskig start på sommaren) och fysioterapi!! 😀
Underbar man jag har. ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela